Mikse en osaa sanoa EI ja petän luottamuksen

Mikse en osaa sanoa EI ja petän luottamuksen

Käyttäjä Petetty? aloittanut aikaan 18.02.2010 klo 17:09 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Petetty? kirjoittanut 18.02.2010 klo 17:09

Olen 30+ nainen.
Olemme vuosia olleet kihloissa mieheni kanssa. ”Vilkkaan” aikaisemman elämän vuoksi olemme sopineet, ettei pidettäisi yhteyttä exiin ja että rehellisesti kerrotais jos olisi yhteydenottoja, uusi ihastumisia tai vielä pahempaa.

Miksi en pysty sanomaan EI kun joku exä ottaa yhteyttä tai joudun tilanteeseen missä tunnen vetovoimaa uuteen henkilöön – en siis tarkoita vaan seksiä vaan ajaudun keskusteluihin jotka ovat turhan intiimejä yms.

Taas tuli yhteydenotto eräältä vanhalta pokakaverilta – ihan kiva tyyppi ja olisin mielellään kaveri. Mutta kun olemme sopineet mieheni kanssa ettei niin ei pitäisi. Kuitenkin soiteltiin, mailaillaan ja ollaan menossa lounaalle.

En yksinkertaisesti pysty sanomaan EI koska pelkään että toinen pahoittaa mielensä tai suuttuu. Samalla kuitenkin vahingoitan parisuhteeni ja pahoitan mieheni mielen, koska useimmiten kerron tai jään kiinni.

Aina lupaan sitoutumista ja rehellisyyttä, mutta aina mene kuitenkin samaa rataa.

Miksi en osaa sanoa EI – enkö rakasta ja kunnioita miestäni vai mikä on?

Kuitenkaan en halua erota.

Käyttäjä volvomies kirjoittanut 18.02.2010 klo 21:17

Heippa
Vastaus kysymykseen on ihan helppo. Minun mielestä sinun kannataa sanoa exille suoraan että ei ota yhteyttä koska olet nimen omaan miehellesi luvannut että ette ota entisiin yhteyttä ja päinvastoin. ja kyllä exät varmasti ymmärtää uskon niin.
Mut kun olet ollut miehesi kanssa pitkään ja olet sitoutunut niin sillon kannattaa omaa parisuhdetta rakentaa ja sitoutua 110% ja onnellisuutta vaalia ja kysyä puolisolta miten sulla menee ja mitä kuuluu myös tärkeätä on puhua asioista suoraan ja yhdessä miettiä mitä sitoutuminen merkitsee. ja se on tärkeää että kumpikin kunnioittaa toisten periaatteita ja mitä on sopinut niin niistä pidetään pääsääntöisesti sit kiinni. Nimittäin se loukkaa toista osapuolta ja syö uskottavuutta kuin myös vahingoittaa parisuhdetta. mutta kummallakin kannattaa olla omia ystäviä joille voi jutella ja kertoa asioita. Mutta miehesi on sulle tärkeimpiä ihmisiä niin siitä kannattaa lähteä et olette onnellisia.
kivat talvi terveiset sulle-

Käyttäjä poropeukalo kirjoittanut 19.02.2010 klo 13:36

Miksi on vaikea sanoa EI? Olet liian kiltti. Tai ehkä olet todennut, että siitä ei ole hyötyä? (Minulla syynä)