Miehistä puhetta

Miehistä puhetta

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 14.08.2013 klo 09:59 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (Sos-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 14.08.2013 klo 09:59

Haku käynnissä Miehistä puhetta – Teemaryhmään. Hae 8.9. mennessä!

Tukinetissä järjestetään 16.9.–15.11. suljettu teemaryhmä ”Miehistä puhetta”. Teemaryhmä on tarkoitettu miehille, jotka ovat kokeneet seksuaalista kaltoin kohtelua jossain vaiheessa elämäänsä. Seksuaalinen kaltoin kohtelu voi olla esimerkiksi epäsopivaa koskettelemista, katsomaan pakottamista, jonkinlaiseen seksuaaliseen kontaktiin pakottamista, seksuaalista hyväksikäyttöä, raiskaus tai sen yritys.

https://www.tukinet.net/keskustelu/lomake/nayta.tmpl?grp=239 (vaatii sisäänkirjautumisen)

Teemaryhmä tarjoaa luotettavan ja turvallisen ympäristön, jossa voi keskustella omien kokemusten vaikutuksista elämäänsä ohjatusti ja turvallisesti muiden samankaltaista kokeneiden miesten kanssa. Osallistuminen voi vähentää erilaisuuden ja yksinäisyyden tunteita sekä salaisuuden kantamisesta aiheutuvaa häpeää, jotka ovat hyvin yleisiä seksuaalista kaltoin kohtelua kokeneilla. Ryhmäläiset saavat vertaistuen lisäksi välineitä oireiden ymmärtämiseen ja helpottamiseen sekä tietoa jatkoavun mahdollisuuksista.

Teemaryhmä toteutetaan Tukinetin ja Setlementti Naapurin Välitä! – hankkeen yhteistyönä. Teemaryhmän ohjaajina toimivat Välitä! – hankkeen työntekijät.

Teemaryhmään osallistutaan nimimerkillä, omia henkilötietoja ei tarvitse ilmoittaa. Teemaryhmään kirjoitettuja viestejä pääsevät näkemään vain ryhmään käyttöoikeuden saaneet nimimerkit.Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa. Osallistujia pitää olla vähintään 8, jotta ryhmä toteutetaan.

Ryhmä alkaa maanantaina 16.9.2013 ja päättyy perjantaina 15.11.2013. Ryhmän osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Hakuaika on 12.8. – 8.9.2013. https://www.tukinet.net/keskustelu/lomake/nayta.tmpl?grp=239 (vaatii sisäänkirjautumisen)

Teemaryhmän tekniikka toimii samalla tavoin kuin Tukinetin avoimet keskusteluryhmät. Ryhmään kirjoitettuja viestejä ei kuitenkaan esimoderoida eli lueta ennen julkaisua. Ryhmään voidaan liittää reaaliaikaisia osioita, liveryhmiä, jos osallistujat niitä haluavat. Ryhmän lopuksi osallistujilta kerätään palautetta. Jos olet kiinnostunut ja sitoutunut olemaan mukana tässä teemaryhmässä, niin täytä hakulomake. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. On tärkeää, että vastaat jokaiseen kysymykseen huolellisesti.

Ryhmään valituille ilmoitetaan valinnasta maanantaina 11.9. Tukinetin oman kanavan kautta. Jos haluat lisätietoja teemaryhmästä, niin jätä viesti/kysymys Tukinetin info-osiossa olevan palautelomakkeen kautta.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (Sos-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 03.09.2013 klo 12:57

Muistutus:

Vielä tämä viikko aikaa hakea Miehistä puhetta ryhmään eli haku päättyy sunnuntaina 8.9.

Terv. Kata