mä en jaksa

mä en jaksa

Käyttäjä Pikkuinen2 aloittanut aikaan 05.07.2015 klo 16:58 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Pikkuinen2 kirjoittanut 05.07.2015 klo 16:58

ūüė≠ Mua haukutaan netiss√§ p√§ivitt√§in facebookissa t√§n√§ aamuna olin avomieheni kanssa m√∂kill√§ hei her√§tty√§ni k√§vin fb kattomassa p√§ivitykset sinne olin saanut viesti√§ mun sein√§lle joka meni n√§in: olen juopotteleva siideripissis joka sellanen saatanan kermaperse joka oksentaa punaista nestett√§ ja naurua p√§√§lle mie en ole mik√§√§ pissis ja joskus otan alkoholia mutta en usein sain my√∂s kuulla ett√§ olen heikko ja huono ihminen sitten sen j√§lkeen sain itsetuhoisia ajatuksia ja harkitsin sy√∂misen lopettamista kokonaan ūüė≠ saan my√∂s kuulla ett√§ avomieheni pett√§√§ mua vaikka se ei oo totta mit√§ mun pit√§s tehd√§? oon ihan helkkarin uupunut ja masentunut to j√§lkee m√§ en hitto jaksa!!!

Käyttäjä Kirunaali kirjoittanut 05.07.2015 klo 19:59

Mä olen itse jo vanha ämmä ja tiedän, mitä ihmiset ajattelee ja puhuu kaikki kaikista selän takana. Aina kun yksi lähtee porukasta, se haukutaan jäljelle jääneen porukan voimin. Näin oli siis ennen ja on vieläkin, mutta tämä tietokone aika ja nettimaailma on vienyt ihmiseltä oikeuden puolustaa yksityisyyttään ja oman arvonsa tuntoa.

Mulla on itsellä vain sellainen (onnellinen) tilanne, etten ole "myynyt" yksityisyyttäni nettiviidakkoon, eli en mistään hinnasta laittaisi itseäni naamakirjaan tai muihinkaan vastaaviin. Tämä on paras keino välttyä kaikenmaailman idioottien panetteluilta, koska - sen pitäisi kaikkien tietää - ihminen on ihmisen pahin vihollinen.

Sen verran paljon paskaa olen ihmisiltä saanut tähän ikään mennessä, etten luota enää kehenkään. Mulla ei ole ystäviä, ei kavereita, ei tuttavia. Olen perheellinen ja he riittävät mulle samoin kuin äitini. Siinäkin on jo oma kestämisensä
ūüôĄ

Sitä oppii, jos halua on, näkemään ihmisen läpi niin, ettei mikään hymy tai tervehdyskään ole vilpitöntä. Aina kaikkeen liittyy jotai outoa ja jos ei muuta, niin pelkkä "kai mun nyt täytyy tolle..." asenne.

Myönnän, että saattaa olla monelle vaikeaa uskoa, että olen ollut lähes täysin oikeassa kaikkien suhteen ja sitäkään, että ihmiseen ei pidä luottaa, mutta sanon silti, että mun kohdalla se on 100% n oikea suunta ollut nuoresta saakka.

Muuten kuin perheeni kanssa, el√§n mielell√§ni erakkoel√§m√§√§ mit√§ kanssakulkijoihin tulee ūü§ē

Muuta en voi toivoa, kuin ett√§ et, pikkuinen, anna kaikenmaailman kusisukkien p√§√§tt√§√§ oman el√§m√§si suunnasta, tekemisist√§si ja tekem√§tt√§ j√§tt√§misist√§si. P√§√§st√§ irti pikkusieluisista kanssamatkaajista. Et menet√§ mit√§√§n, mutta saat paljon ūü§®

Käyttäjä hanne3 kirjoittanut 06.07.2015 klo 15:26

Olen yksinäinen ja harkitsin, että poistuisin fb:stä. Sain aika kovat haukut siellä ujouteni ja arkuuteni takia. Jaksamisia!

Käyttäjä hanne3 kirjoittanut 06.07.2015 klo 15:58

hanne3 kirjoitti 6.7.2015 15:26

Olen yksinäinen ja harkitsin, että poistuisin fb:stä. Sain aika kovat haukut siellä ujouteni ja arkuuteni takia. Jaksamisia!

Itsestäni tuntuu pahalta että kaikkea mitä jaoin siellä levitettiin muiden tietoon.

Käyttäjä Kirunaali kirjoittanut 06.07.2015 klo 23:34

Moooi
Kuten jo aiemmin sanoin, mulla ei ole omakohtaista kokemusta fb:sta eikä mistään vastaavasta. Tänne tukinetiin ainoastaan olen kirjottanu ja tännekin harvoin.

Kuitenkin omien poikieni kaverit (l√§hinn√§ naispuoliset) itkee niist√§, mit√§ taas ja taas on saanu kuulla ja lukee. Niille on ollut kuitenkin turhaa sanoa mit√§√§n totuuksia asiasta, mutta jotenkin se kuulostaa miltei naurettavalta, ett√§ ensin kehutaan, miten on "satoja" yst√§vi√§... etc.ūüėü

Sitäpaitsi mä olen - onneksi - niin kärkäs luonne, ettei mua varmaan kauaa katottaisi sellasessa paikassa. En kertakaikkiaan kestä sitä, miten typeriä suurin osa on.

Kaikkein pahinta on juuri tämä, mistä pikkunen2 kertoo, että mielenterveys menee miinukselle vain jonkun älypuuton mielipiteestä. Juuri sen kaltaiset ihmiset nauttivat toisen pahoinvoinnista, mutteivät itse kestäisi hetkeäkään sellaisissa tilanteissa, missä me ns. mielenterveys-ihmiset kamppailemme.

Me emme saa antaa periksi n√§ille itse√§√§n" tervein√§ pit√§vien" sanomisista. On olemassa terveempi√§ paikkoja purkaa itse√§√§n - kuten vaikka t√§m√§ Tukinet. Mukavaa, ett√§ pikkuinen2 kirjoitit t√§nne ūüôāūüĆĽ

Jotkut √§lyn j√§ttil√§iset ovat sanoneet, ett√§ ihmiset, jotka eiv√§t ole somen piiriss√§, ovat ep√§sosiaalisia ūüėź
No, mulle se sopii ihan, mit√§ ihmisiin tulee. Kissat ovat parhaat yst√§v√§ni ja jokaista niiden, jotka ovat poistuneet, olen suurut enemm√§n, kuin ket√§√§n ihmist√§ koskaan !!! El√§imet ovat parhaat kamut ja frendit, ainoat, joilla on sielu ja syd√§n kohdallaan ‚ėļÔłŹ‚̧ԳŹ

Voimia, kaikille some- uhteilleūüėć