Lääkkeiden keräys

Lääkkeiden keräys

Käyttäjä Kirzikka aloittanut aikaan 14.04.2017 klo 21:22 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Kirzikka kirjoittanut 14.04.2017 klo 21:22

Mitä mieltä ootte asiasta jos on kerännyt lääkkeitä, joilla oli ajatus vahingoittaa itseä? Kerroin lääkkeistä psykologille ja viime keralla annoin lääkkeet hänen haltuun psykiatrian polilla. Oli kyllä vaikea antaa ne pois. Jostain syystä ne antoi omituisesti turvaa ja kaipaan niitä. Mutta en halua vahingoittaa itseäni vaan parantua masennuksesta siksi annoin ne pois. Olisin saanut pitää yhä lääkkeet mutta psykologi vannotti että saan viedä ne kotiin jos lupaan olla tekemättä mitään.. jätin ne kuitenkin sinne varmuuden vuoksi.
Mietin mitä nyt tapahtuu kun lääkäri saa nähdä pussin, tuleeko minulle jotain seuraamuksia? 😯🗯️

Käyttäjä Axuli83 kirjoittanut 16.04.2017 klo 00:10

Hei!

Ei sulle mitään seurauksia kyllä koidu. Voi tietenkin olla että hankalampaa saada lääkkeitä ilman vakuuttelua. Voin olla siitä tosin väärässä, mutta seurauksia ei sulle koidu.

Ole ihan rauhassa vaan🙂.

Käyttäjä White princess2 kirjoittanut 03.05.2017 klo 17:58

Lääkkeet voivat esim. purkillinen otettuna todella tappaa. Hyvin vakavaa, että sinulla on itsetuhoisia ajatuksia. Elämä on itsessään niin arvokas, että ei kannata luovuttaa. Elämässä on paljon mielenkiintoisia asioita ja on tehtävä vaan elämästään oman näköinen. Itsetuhoisia ajatuksia voi tulla kenelle tahansa. Ei se niin tavatonta ole. Pidä huolta itsestäsi. Elämäsi on arvokas sellaisenaan. Älä luovuta.

Käyttäjä Rina kirjoittanut 04.05.2017 klo 12:27

Kirzikka, ymmärrän tuon, että kerätyt lääkkeet tuovat turvaa. Itsekin jemmasin niitä purkillisia ja kannoin salaa sairaalan ovien sisäpuolellekin. Jotenkin tietoisuus lääkkeiden läsnäolosta rauhoitti. Ne olivat ikään kuin äärimmäiseen hätään ja mustan ulospääsemättömän tunnelin varalta. Elämä on valinta, joka kuitenkin kannatti ja kannattaa tehdä. Se ajatus tahtoo unohtua huonoimmalla hetkellä, mutta kun pimeys väistyy (ja niin useimmiten tapahtuu, vaikka sitä on hirmu vaikea uskoa jossakin hetkessä), niin käyttämättömät lääkkeet vie hyvillä mielin apteekkiin tuhottavaksi. Toivoa on niin kauan kuin on elämää. Joku on keksinyt moisen latteuden, mutta tuo on kirjaimellisesti totta. Minä selviydyin, sinäkin selviydyt, koeta jaksaa ja malta odottaa.