Lääkityksestä johtuvat pelkotilat

Lääkityksestä johtuvat pelkotilat

Käyttäjä unei aloittanut aikaan 16.09.2010 klo 23:26 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä unei kirjoittanut 16.09.2010 klo 23:26

Minnuu pelottaa ihan huolella. Mie en edes muista, että milloin minnuu olisi näin paljon pelottanut aikaisemmin. Onneksi tilanteessa on se lohduttava puoli, että se on yksi tämän mieliala lääkitykseni sivuvaikutuksista. Kaikesta huolimatta minnuu häiritsee se, että vaikka tiedostan tilanteen, niin en vain saa itseäni rauhoittumaan. Pelkotilani ilmeni heti ensimmäisenä. Tällä hetkellä lähinnä tärisen fyysisesti ja tuntuu, kuin joku kuristaisi minnuu jne. Ketään ei kuitenkaan näy. Paitsi koirani, joka nukkuu sohvalla.

Onko kenelläkään muulla saman kaltaisia kokemuksia? Miten olet selvinnyt tilanteesta/tilanteista? Tai heittää miulle noin muuten hyviä vinkkejä joilla voisin kestää tämän olotilani?

Käyttäjä pala lasia kirjoittanut 22.09.2010 klo 19:34

Hei unei!
Rohkenen kirjoittamaan sinulle. Harmi, kun sulla on lääkityksestä johtuvia pelkotiloja. On kai toivoa, että ne häviää tai lievittyy. On varmaan hyvä, että tiedostat asian. Ei se tieto kyllä varmaan helpota silloin kuin pelkotila iskee päälle.

Harmi vaan, kun musta ei ole apua. Tsemppiä kuitenkin!

Käyttäjä Adele kirjoittanut 24.11.2010 klo 16:02

Minullakin on ollut pelkotiloja, joiden tunnen johtuneen lääkityksestä. Kun lopetin lääkityksen niin pelkotilat unohtuivat.

Tuntui siltä, että lääkitys aiheutti "hidasta kuolemista" ja kärsin lähinnä kuolemanpelosta.

Tsemppiä sulle lääkkeidesi kanssa!