kuntouksen vaikeus

kuntouksen vaikeus

Käyttäjä entinen maalaistyttö aloittanut aikaan 03.02.2015 klo 15:15 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä entinen maalaistyttö kirjoittanut 03.02.2015 klo 15:15

Olen sairastanut toistuvaa keskivaikeaa masennusta jo…16v ūüėģ
nyt olo on melko hyv√§ ja kuntoutus takaisin ty√∂el√§m√§√§n on alkanut…vaikeuksien kautta ja v√§lill√§ tuntuu ett√§ suurimmat vaikeudet ja onggelmat on aiheuttanut pyrogratia.kaikki on tehty niin hemmeti vaikeaksi itse t√§ytyy todella jaksaa mietti√§ ja pysy√§ k√§rryill√§ miss√§ menn√§√§n..sovittuja asioita ei v√§ltt√§m√§tt√§ pidet√§ joka aina vaikeuttaa omaa jaksamistaūüėě
onko täällä muita masennusta pitkään sairastaneita jotka vielä haluavat takaisin työelämään?kohtalo tovereita etsin

Käyttäjä zimba4 kirjoittanut 04.02.2015 klo 19:18

!4v takana keskivaikeaa masennusta. Tuttua asiaa on. ūüė†. Kuntoutusta on suunnitteilla vaan odotetaan nyt mit√§ se byrokratia sanoo. Toivossa on hyv√§ el√§√§ sano lapamatoūüėé.

Käyttäjä entinen maalaistyttö kirjoittanut 06.02.2015 klo 15:53

toivon että saat kuntoutuksesi toimimaan muista kuunnella itseäsi .sen olen nimittäin oppinut että vaikka asiantuntiat sanois mitä niin täytyy kuunnella itseään

olen ollut ty√∂kokeilussa ja ty√∂el√§m√§valmennuksessa joka loppui joulukuussa. kuntoutusfirma suosittelee ty√∂h√∂n menoa palkkatuella mutta itse haluaisin viel√§ ty√∂harjoitteluun koska viimmeisimm√§ss√§ harjoittelussa oli vaikeuksia migreenin kanssa.on se kumma kun henkisten oggelmien kanssa alkaa jotenkin p√§rj√§t√§ alkaa fyysiset oireetūüėě n√§in ainakin minulla.

Käyttäjä nanie kirjoittanut 06.02.2015 klo 21:34

17 vuotta olen ainakin ollut masentunut, mutta diagnosoidusti päälle 3 vuotta - diagnoosi on vaikea masennus ja paniikkihäiriö. Siitä huolimatta olen tänä aikana käynyt peruskoulun loppuun, lukenut ylioppilaaksi, opiskellut ammattitutkinnon ja amk-tason koulu on kesken. Lisäksi on lapsi ja toinen tuloillaan. Joskus tuntuu ettei voimat vain riitä eikä kukaan ymmärrä. Lääkäritkin suhtautuvat niin, että sen kun napsit lääkkeitä, hyvinhän sulla menee. Vain siksi että saan asiat suoritettua. Mutta sitä se elämä vain on, suorittamista, ettei kukaan näkisi kuinka sattuu ja kuinka väsynyt olen.