Kun lääkkeet on loppu viikonloppuna

Kun lääkkeet on loppu viikonloppuna

Käyttäjä LifeIsShit aloittanut aikaan 10.08.2013 klo 18:23 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä LifeIsShit kirjoittanut 10.08.2013 klo 18:23

Eilen loppui Ketipinorit ja tänään yritin käydä Tampereen Acutassa hakemassa uusintaa resepteille. Käännyttivät pois, kun sanoin, että tarvitsin reseptien uusintaa ja kehottivat odottamaan maanantaihin ja varaamaan ajan omalääkärille. Koko ajattelu oli niin sekaisin, että en ymmärtänyt selittää, että mieli alkaa hajoamaan, jos en saa lääkettä, vaan lähdin sanattomana pois. Eivät edes kysyneet, mitä lääkettä tarvin, enkä siinä tilassa osannut selittää lääkityksen tarpeellisuutta. Mihin voi ottaa yhteyttä viikonloppuisin, jotta saisi tarvitsemansa lääkkeet? Mieli pirstaleisena kärsin sitten tämän viikonlopun. Jouduin valitsemaan sen vaihtoehdoista huonoimman, alkoholin, jotta voisin saada mielen edes jotenkin koottua.

Käyttäjä repukka kirjoittanut 10.08.2013 klo 20:33

Entä, jos menisit päivystykseen ja saisit sitä kautta uusittua reseptin? Tai saisit sen verran lääkettä, että selviät viikonlopun yli.

Käyttäjä LifeIsShit2 kirjoittanut 10.08.2013 klo 22:11

repukka kirjoitti 10.8.2013 20:33

Entä, jos menisit päivystykseen ja saisit sitä kautta uusittua reseptin? Tai saisit sen verran lääkettä, että selviät viikonlopun yli.

Acuta = päivystys. Tampereella päivystys kuitenkin kieltäytyy uusimasta reseptiä. Olisi pitänyt uhata itsemurhalla, että olisi päässyt uusimaan reseptin. Niillä ei vastaanotossa ole näemmä mitään kiinnostusta, miksi joku tulee päivystykseen uusimaan reseptiä. Niille reseptin uusinta = omalääkäri. En kai tästä voi ketään syyttää, kun ajattelu on täysin sirpaleista. Huomenna varmaan pitää mennä taas päivystykseen ja sanoa heti suoraan, että tapan itseni, jos en pääse lääkärin puheille. Jos niitä yhtään kiinnostaisi minun ongelmani, kirjoittaisivat Ketipinor-reseptin viidessä minuutissa, mutta kun ei. Reseptin uusinta on päivystykselle näköjään myrkkyä. Ihan se ja sama, mitä reseptiä haluaa uusia. Ei täällä näköjään anneta ihmiselle muuta vaihtoehtoa kuin tappaa itsensä.