Kissasta luopuminen

Kissasta luopuminen

Käyttäjä Tepa6 aloittanut aikaan 20.11.2018 klo 21:08 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Tepa6 kirjoittanut 20.11.2018 klo 21:08

Jouduin luopumaan kissasta pahentuneen allergian takia ja kun mutin pienempään asuntoon, sopeutunut, yöt valvotti ja mauku vaikka fyysistä löydetty, naapurit valitti. Ollen ihan hukassa, miten eteen päin, kun ole enää eläimiä. Kaverikin laitto välit poikki. Olen yrittänyt hakea apua, mutta en tule kuulluksi. Oli pakko muuttaa kun rahat eivät riittäneet rivitalossa asua. Täällä seinät kuin paperia, stressaan hirveästi. 😭

Käyttäjä mmila kirjoittanut 21.11.2018 klo 15:14

Hei Tepa6. Oli varmasti vaikea luopua lemmikistä, ymmärrän hyvin tunteesi. Meillä oli kaksi kissaa ja toinen niistä kuoli keväällä enkä ole vieläkään päässyt siitä yli. Alan itkeä kun ajattelenkin sitä lopetustilannetta. Nyt meillä on taas kaksi kissaa, otettiin uusi nuorempi seuraksi tuolle vanhemmalle.

Miksi et saa apua?

Käyttäjä Mollyan kirjoittanut 21.11.2018 klo 15:35

Lemmikistä luopuminen on kova juttu enkä ihmettele, että olet allapäin. Kuitenkin allergia on paha oire eikä terveyttäkään voi vaarantaa. Ja kissallasi oli sopeutumisvaikeuksia myös, koska oli rauhaton. Muutto erilaiseen asuntoon varmasti stressasi sitä. Järkevästi ajatellen toimit ihan oikein, mutta se ei aina riitä lohduttanaan, kun on ikävä ja suru painaa.