kiirastulen tuskassa

kiirastulen tuskassa

Käyttäjä keijukuningatar1 aloittanut aikaan 10.02.2011 klo 15:56 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä keijukuningatar1 kirjoittanut 10.02.2011 klo 15:56

en ole aiemmin kirjoittanut näihin ryhmiin, mutta nyt ahdistaa niin paljon, että kirjoitan. Minul on valtavan paha pakko-oireinen pesupakkohäiriö, paha akne ja krooninen masennus. Pahasti masentunut olen ollut 20 vuotta niin ettei opiskelusta ja työelämästä ole tullut yhtään mitään. Poikaystävää minul ei ole.

Asun yksin hoitokodis viel kuukauden ja sitten on muutto omaan kotiin. Olen hyvin epätoivoinen, tuntuu, että kaikki asiat kaatuu päälle. Rahatilanne on äärimmäisen huono. Psyyke on palasina.

Hoitokodis asuminen on ollut yhtä tuskaa 2,5 vuotta. Tääl elämäni jos mahdollista on mennyt entistä enemmän sekaisin. Olen väsynyt jatkuvaan ilmaistyöhön, ku on tiskattava 20 ihmisen astiat, vaikka mä tiskaan omal kämpällänikin. Tämän rankan tiskauspäivystämisen vuoksi etsin henkireikää ja löysin ikävä kyllä sellaisen pornochatistä. Meil ei ole tääl yöl henkilökuntaa, joten tapasin yhtä varattua bi-miestä salaa 3 krt. Tämä oli psyykelleni varsin tuhoisaa. En halua pelkkää seksisuhdetta vaan haluaisin seurustelukumppanin.

Elämäni on ollut pelkkää takapakkia, takana 1 aborttikin. Hajalla olen psyykkisesti. Miten saisin elämäni järjestykseen. Minul o aknen takia valtavan huono itsetunto, en koe itseäni arvokkaaksi! Nyt mun pitää lopetel. Kyselkää, kommentoikaa, neuvokaa mua epätoivoista. Haluaisin elämänhalua ja iloa, mitä minulla ei ole.🤕

Käyttäjä Avulias kirjoittanut 11.02.2011 klo 17:40

Aloitan sinun neuvomisen siitä, että akneen saa lääkäriltä pitempiaikaisen lääkekuurin, jonka pitäisi auttaa pahaan akneen. Akneen voi vaikuttaa esim. stressi ja ruokavalio. Tai sitten ihosi on rasvaisempaa laatua. Apteekista voisit kysyä, auttaisivatko tietyt puhdistusaineet ja muut hoitovoiteet akneesi.

Pakko-oireista kertoo kirja "Kerrasta poikki". Sen voi lainata kirjastosta. Saisitkohan aikaa terapeutille pakko-oireiden takia.