Kamalat äidit® -verkkoryhmä murrosikäisten nuorten yksinhuoltajaäideille tulossa Tukinetissä!

Kamalat äidit® -verkkoryhmä murrosikäisten nuorten yksinhuoltajaäideille tulossa Tukinetissä!

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 13.09.2018 klo 08:54 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 13.09.2018 klo 08:54

Myllertävätkö nuoresi tunteet? Entä omasi? Kaipaatko ajatusten jakoa muiden teinien äitien kanssa?

Olet lämpimästi tervetullut mukaan maksuttomaan Kamalat äidit® -ryhmään, joka järjestetään Tukinetissä Kamalat äidit® -toiminnan ja Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä-hankkeen yhteistyönä.

Aika: 1.10.-2.11.2018. Livechat-keskustelut ovat iltaisin ti 2.10., 9.10., 16.10., 23.10. ja 30.10.

Paikka: Suljettu ryhmä Tukinetissä osoitteessa http://www.tukinet.net. Helppo rekisteröityä ja käyttää. Ryhmässä on keskustelualue, jossa voi jutella toisten kanssa itselle sopivaan aikaan. Kerran viikossa tiistai-iltaisin on livechat. Lisäksi ohjaajat laittavat pohdittavaksi erilaisia materiaaleja jne.

Sisältö: Ryhmässä jaetaan kokemuksia, ajatuksia ja tunteita niistä aiheista, joista ryhmä haluaa puhua. Teemoina ovat esimerkiksi arki tässä ja nyt, teini-ikäisen vanhemmuus, oma nuoruus, vanhemmuuden roolit, vanhemman ja nuoren vuorovaikutus ja tulevaisuus.

Ohjaajat: Kamalan ihanat äidit Piritta ja Terhi VeNyvä-hankkeesta ja Vaula Kamalista äideistä.

Ilmoittautuminen: Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan ryhmään 23.9.2018 mennessä: Kamalat äidit -koordinaattori Vaula Hacklin, kamalataidit@ywca.fi tai p. 050 5863 776.

Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia toisten äitien kanssa ja kertoa omista kokemuksista, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen. Ryhmät ovat suljettuja, luottamuksellisia ja maksuttomia.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA tukee Kamalat äidit® ja VeNyvä -toimintaa.