Jatkuva pelko seuraavasta tragediasta

Jatkuva pelko seuraavasta tragediasta

Käyttäjä Katata aloittanut aikaan 04.12.2018 klo 13:06 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Katata kirjoittanut 04.12.2018 klo 13:06

Hei kaikki. Itselläni on nyt menossa melkoinen kriisi, kun isä sai taas aivoverenkiertohäiriön. Kahtena viime viikkona olen kahdesti soittanut ambulanssin paikalle. Tänään isä pääsee taas kotiin ja hirveä ahdistus täyttää mielen. Milloin tapahtuu seuraava tragedia? Mikä päivä soitan taas ambulanssin? Tiedän että tulen taas pakkomielteisesti seuraamaan isäni jokaista liikettä, hengenvetoa, ilmettä ja odotan ahdistuneena uutta Pahaa Asiaa.

Olen aivan lopussa mutta kaikki paikalliset mielenterveysapupaikat ovat kuulemma täynnä. Eniten tarvitsisin keskusteluapua, miten olla elämättä niin että odottaa vain seuraavaa tragediaa?

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 04.12.2018 klo 13:22

Hei nimimerkki Katata,

Oletkohan huomannut, että Aivoliitto järjestää Tukinetissä chattejä aivoverenkiertohäiriön sairastaneille ja heidän läheisilleen?

Seuraava chat on täällä Tukinetissä jo tänään tiistaina 4.12. klo 18-19.00.

Chatissä on mahdollista kysyä ja keskustella kaikesta aivoverenkierron häiriöön liittyvästä.

Toivottavasti pääset mukaan ja toivottavasti myös tässä ketjussa syntyy keskustelua aiheesta!🙂👍

Käyttäjä Katata kirjoittanut 08.12.2018 klo 12:36

Edelleen elän tätä jatkuvaa raastavaa odottelua, ei jaksa olla tällaisessa vireystilassa koko hereilläoloaikaa. Välillä iskee semmonen että tulis jo se katastrofi ja välillä väsyy ja tulee Kielletyt Ajatukset. Voimat vaan loppu mutten tiedä miten olla odottamatta sairaskohtausta ja uutta ambulanssikeikkaa.