IBD-asiantuntijachat – kysy asiantuntijalta IBD:stä

IBD-asiantuntijachat - kysy asiantuntijalta IBD:stä

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 26.09.2018 klo 12:00 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 26.09.2018 klo 12:00

Syksyllä Crohn ja Colitis ry:n verkkovertaistuki uudistuu! Jo tavaksi tulleet Tukinetissä pidettävät vertaischatit uudistuvat, kun osaan chateistä yhdistetään asiantuntijan Facebook-liveluento ja tämän jälkeen asiantuntijachat.

Asiantuntijaluentoja voi seurata livenä yhdistyksen Facebook-sivulla. Verkkoluentoja on syksyllä 2018 tulossa neljä, elokuusta marraskuulle aina kuun viimeinen keskiviikko. Luennoilla asiantuntija käsittelee aihettaan yleisesti IBD:tä sairastavan näkökulmasta, ja katselijoilla on mahdollisuus liven aikana kysyä kysymyksiä tai kertoa omia kokemuksiaan kommenttiosiossa. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen joko Crohn ja Colitis ry:n Facebookin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkovertaistoiminta@ibd.fi. Luennot kommentteineen jää näkyviin Crohn ja Colitis ry:n Facebook-sivulle, ja videot ladataan myös yhdistyksen YouTube-tilille.

Asiantuntija ei välttämättä ehdi vastata kaikkiin kysymyksiin liven aikana, joten liven jälkeen on mahdollisuus keskustella asiantuntijan kanssa Tukinetin chatissa kello 19.00-20.00. Chattiin sopii mukaan 12 nopeinta, joten olethan heti chatin alkaessa paikalla. Verkkoluennon ja chatin aikana ei ole mahdollisuutta henkilökohtaiseen neuvontaan.

Tänään keskiviikkona 26.9.:

– FB-live luento kello 18.00-18.30
– Chat Tukinetissä klo 18.30-20. Asiantuntijana IBD-hoitaja Tanja Toivonen

Tervetuloa mukaan! 🙂🌻