Hylkyjä

Hylkyjä

Käyttäjä tyttökuun sillalta aloittanut aikaan 15.02.2015 klo 09:35 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä tyttökuun sillalta kirjoittanut 15.02.2015 klo 09:35

Viisi eläke hylkyä on elkeestä oon ihan uupunut tähän terveyteni ei kestä tälläistä mitä teen oon nyt sairaala hoidossa asiat edelleen kesken oma hoitaja yrttää kotiutta mut kesken asioiden kumpaa lääkäri kuuntelee potilasta vaan hoitajaa psykiatrisessa sairaalassa 😐😯🗯️

Käyttäjä Jardin Prive kirjoittanut 15.02.2015 klo 12:45

Hei, Tyttökuun sillalta!

Toivottavasti lääkärisi kuuntelee sinua. Kerro sitten, miten kävi.

Kielteiset eläkepäätökset ovat rankka juttu. Minä pääsin onneksi aikanaan yllättävän nopeasti pysyvälle eläkkeelle. Se luo turvallisuutta elämään. Harmi, ettei sinua ole vielä kuultu siinä asiassa...

Voimia!

Käyttäjä olkinainen kirjoittanut 15.02.2015 klo 15:44

Käsittääkseni kotiutusta ei hoitajat päätä, vaan lääkäri.
Vastuuntuntoinen ammattinsa osaava lääkäri kuuntelee molempia, niin hoitajaa kuin potilastakin. Lisäksi pitäisi painaa vaakakupissa myös se, minne potilas kotiutuu, eli onko kotona pärjääminen mahdollista?
Sairaalahoitohan on tunnetusti kallista, ja tarkoitettu akuuttitilojen hoitoon. Kuntoutuminen järjestetään muualla. Joko tukiasunto, oma koti jos mahdollista (mikä on paras tietenkin), kuntoutuskoti jne.
Sairaaloissa on omat sosiaalihoitajat. Oletko ottanut yhteyttä häneen? Tämän tehtävä on auttaa sinua hakemaan ja saamaan ne avut ja toimenpiteet, joilla pärjääminen sairaalahoidon jälkeen on turvattua.
Paniikkiin ei ole syytä ja se auttaa kaikkein vähiten! Onko sinulla omaisia,ystäviä ketään joka voisi seisoa rinnallasi tukena jos joudut lÿömään nyrkkiä pöytään, sen kun valitettavasti joutuu joskus tekemään. Jos ei ole, sinun pitää vain uskaltaa olla lujana ja vaatia se apu ja tuki joka sinulla lain mukaan on oltava! Suomessakaan varmaan ei vielä siihen ole menty, että on luvallista ja laillista heittää ihminen katuojaan, täysin ilman mitään suojaa? Eiköhän heitteillejättö edelleen sielläkin ole rikos?
Muuta en voi kuin toivottaa sinulle rohkeutta ja voimia ajaa omaa asiaasi! Sinulla on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin kenellä tahansa täällä maan päällä, oli se sitten paavi tai kuningas tai sikopaimen!

Käyttäjä arka kirjoittanut 15.02.2015 klo 17:01

Hei Tyttökuunsillalta1
Toivottavasti pääset pian pois sieltä sairaalasta kotiisi kuntoutumaan. Ja toivottavasti saat myönteisen eläkepäätöksen. Minullakin on määräaikainen eläke toukokuun loppuun mutta lisää ollaan anomassa. Eläkkeelle jääminen sinänsä on iso elämänmuutos johon sopeutuminentahtoo ottaa aikansa. Voimia sinulle ja kirjoittele!