Huonot ja väsyneet voinnit aamuisin ?

Huonot ja väsyneet voinnit aamuisin ?

Käyttäjä Koje aloittanut aikaan 13.11.2017 klo 11:16 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Koje kirjoittanut 13.11.2017 klo 11:16

Kellää samaa ongelmaa ? Aina ensimmäisenä kun herään hyvinki nukutun yön jälkee niin ensimmäinen asia mihin kiinittää huomionsa on surkea olonen vointi väsyny hitusen vapiseva, päässä kiristyksen tunnetta noustessa keinuva olo( ” tupakan jälkee niinku kivellä oltai mojautettu kalloo ”et pitää mennä juomaa vettä että saa hitusen tasapainoa takasin). Olo jatkuu pitkälle päivää, mutta kun lopulta hermostuu tai saa raivarin tai muuten vaan tekee hetken äkäsesti asioita olo nousee hetkisesti normaalin ihmisen terveeseen vointiin ? Päivän mittaa ja varsinki illalla olo voi olla vallan mainio että pystys melkeen maratoonin juokdemaan. Kellään ideoita mistä tällainen johtuu en usko että masennuksen aiheuttamaa tai paniikki/ahdistus häiriön mutta en kielläkkää jos muilla tällaiset oireet aiheuttaa tällaista.

Käyttäjä JasMin kirjoittanut 17.11.2017 klo 09:36

kyllä itselläni todella vaikea olo jo aamuisin. Herään jo 3-4 aikaan enkä saa enää unta. Makoilen ja mietin - miksi nousta ylös?
Minulla on vaikea masennus päällä.

Käyttäjä star-crossed kirjoittanut 24.11.2017 klo 23:42

Koje kirjoitti 13.11.2017 11:16

Kellää samaa ongelmaa ? Aina ensimmäisenä kun herään hyvinki nukutun yön jälkee niin ensimmäinen asia mihin kiinittää huomionsa on surkea olonen vointi väsyny hitusen vapiseva, päässä kiristyksen tunnetta noustessa keinuva olo( " tupakan jälkee niinku kivellä oltai mojautettu kalloo "et pitää mennä juomaa vettä että saa hitusen tasapainoa takasin). Olo jatkuu pitkälle päivää, mutta kun lopulta hermostuu tai saa raivarin tai muuten vaan tekee hetken äkäsesti asioita olo nousee hetkisesti normaalin ihmisen terveeseen vointiin ? Päivän mittaa ja varsinki illalla olo voi olla vallan mainio että pystys melkeen maratoonin juokdemaan. Kellään ideoita mistä tällainen johtuu en usko että masennuksen aiheuttamaa tai paniikki/ahdistus häiriön mutta en kielläkkää jos muilla tällaiset oireet aiheuttaa tällaista.

Uniapnea?