Haku käynnissä KÄSIKKÄIN- chatryhmään, päijäthämäläisille mielenterveyskuntoutujille

Haku käynnissä KÄSIKKÄIN- chatryhmään, päijäthämäläisille mielenterveyskuntoutujille

Käyttäjä Sampsa.Miete aloittanut aikaan 05.12.2018 klo 11:03 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Sampsa.Miete (Työntekijä) (Miete ry) kirjoittanut 05.12.2018 klo 11:03

MIETE vertaisverkolla alkamassa chatryhmä päijäthämäläisille.

Olemme vasta aloittelijoita tässä tukinetissa ja tämä tuleva on vasta toinen ryhmämme. Alkukokemuksemme saimme Käsikkäin, yksinäisyyttä kokevien ryhmästä, josta saimme hyvää oppia näihin tuleviin ryhmiin.

Elikkä tuleva 11.1.-24.5.2019 oleva ryhmän hakuaika on parhaillaan käynnissä. Toivomme sinne hyvää osannottoa. Aloitamme 11.1. klo 17-19 aloitusaiheella ”Mitä kuuluu Päijät-Häme” ja siitä tulevat aiheet tosiaan tulee varmaan suurimmaksi osaksi osallistujien esilletuomien aiheiden ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Tavoitteena on saada kasaan ryhmä jossa voi keskustella vapaasti kaikesta mielenterveyteen liittyvistä asioista ja jotka koskettavat mielenterveyskuntoutujia, niin hyvissä kuin huonoissakin asioissa. Samalla jokaisen kokemus voi olla toiselle arvokas apu, jonka jakaa, vaikka omasta mielestä olisi kuinka pieni asia, voi se olla toiselle käänteentekevä.
Samoin toisinpäin, voikin saada joltain apua/neuvoa tai uuden katsantokannan, mitä ei muuten olisi tullut ajatelleeksi. Sitten olemme varautuneet metsästämään paikanpäälle jonkun asiantuntijankin, jos joku aihe katsotaan semmoiseksi, että olisi hyötyä hänen osallistumisestaan.

Tämä oli nyt tämmöinen nopea buffi ja ihan vapaasti kirjoitettu, mutta ideana saada huomaamaan allaoleva linkki ja tutustumaan.

Terveisin Sampsa.Miete

HAKUSIVU RYHMÄÄMME
https://www.tukinet.net/tiedotteet/nayta.tmpl?id=153

Käyttäjä Sampsa.Miete (Työntekijä) (Miete ry) kirjoittanut 12.12.2018 klo 08:42

Lisätään nyt tänne, eli tähän lirpakkeeseehan voi sitten laittaa kysymyksiä jos on liittyen tätä tulevaa ryhmää ajatellen. Koitan omasta puolesta vastailla ja vilkuilla arkipäivittäin, onko tiedusteluja tullut.

Käyttäjä Sampsa.Miete (Työntekijä) (Miete ry) kirjoittanut 17.12.2018 klo 14:09

Hakuaikaa pidennetty 9.1.2019 asti jotta joulun tontutkin kerkiää mukaan.