Etsin vertaistukea…

Etsin vertaistukea...

Käyttäjä Piakristiina aloittanut aikaan 07.01.2014 klo 18:53 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Piakristiina kirjoittanut 07.01.2014 klo 18:53

Löytyisikö täältä vanhempia äitiä tai isää ja miksei isovanhempiakin joiden lapset ovat pilanneet elämänsä ja tulevaisuutensa liialla alkoholinkäytöllä.
Itselläni on poika joka on pahasti tyrinyt viinan takia elämänsä ja tulevaisuutensa. Vuosia kului niin että poikani joi kaverinsa kanssa usein viikonloppuisin ilman mitään pahempia seurauksi. Muutaman kerran hän tuli kotiin silmä mustana tms. Mutta viime kevänä kaikki levisi käsiin. Eräänä sunnuntai aamuna sain viestin pojan kaverin isältä että poikani oli tuhonnut heidän omaisuuttaan ja uhannut myös tappaa kaverinsa. Yritin välittömästi saada poikaani yhteyttä, mutta hän oli viety sairaalaan ja sieltä putkaan. Mikään viranomainen ei antanut minkaanlaista tietoa. Jäin koko asiassa ns. ulkopuoliseksi. Poikani otti viimein yhteyttä ja pyysi päästä kotiin takaisin. Häneltä oli käsi pahasti loukkaantunut.
Nyt vanhingonkorvaukset ovat mittavat melkein 10 000 euroa. Poika ei muista tapahtuneesta mitään kun oli niin humalassa. Uhrin vanhemmat vaativat noita älyttömiä korvauksia minulta.
Olisin kiitollinen jos saisin jostain jonkinlaista neuvoa jos joku muu olisi ollut samanlaisessa tilanteessa ja kuinka olette selvinneet siitä? Onko elämä jatkunut?
Itse pelkään poikaani kokoajan että hän taas juo ja tulee riehumaan kotiin, mutta näyttää että hän on parantanut tapansa. Lopettanut viinanjuonnin ja tupakanpolton.

Käyttäjä helemi kirjoittanut 11.01.2014 klo 16:02

Jos poikasi on täysi-ikäinen sinun ei tarvitse niitä korvauksia maksaa. Onko asiasta oikeuden päätöksiä?