Elämä koettelee

Elämä koettelee

Käyttäjä Elämää vaan aloittanut aikaan 04.05.2010 klo 15:29 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Elämää vaan kirjoittanut 04.05.2010 klo 15:29

Tulossa sellainen elämänmuutos, etten millään voi ymmärtää. Eli talossamme havaittu iso kosteusvaurio, jonka seurauksena talon rakenteet pahoin vaurioituneet. Vielä mietitään kannattaako alkaa enää korjaamaan vai purkaa pois.
Lainaa jäljellä 170 000 ja tulevaisuus hirvittää. Perheessä vaimo ja juuri koulua aloittava lapsi.
Kukaan ei taloa osta – liekö pankki sitten laittaa huutokauppaan ?

Asia pyörii jatkuvasti mielessä – yötä päivää. Öisin nukun lääkkeillä pari tuntia, muuten valvon ja mietin mitä tulevaisuus tuo, kun työpaikkaakin ollaan ulkoistamassa. Vaimolla vielä vakipaikka.
Edessä taitaa olla pitkä ja kivinen tie kulkea. Vai olisiko helpompi luovuttaa kerralla, en tiedä kuinka kestän ja jaksan elää loppuelämän tämän kanssa. Vaimon ja lapsen takia olen ajatellut ottaa vastaan mitä tuleman pitää.

En jaksa enää iloita oikein mistään ja kaikki alkaa olla yhdentekevää. Kuinka helppo olisi vain jättää kaikki lopullisesti.

Tuli aika sekavaa tekstiä, mutta kiitos sinulle jos jaksoit lukea loppuun.

Käyttäjä volvomies kirjoittanut 05.05.2010 klo 10:51

Heippa
Niin kyllähän tuossa on harmia kerrakseen mutta kyllä se elämä viellä
siitä järjestyy.
Mut oletko asunut talossa pitempään vai ostanut sen muutaman vuoden sisällä???
Oletko kartoittanut paljonko remontti maksaa ??
Kyllähän noissa jutuissa on ikäväkyllä pitkä ja kivinen tie, helppo täältä sanoa mutta
ei elämä tuohon kaadu nyt vaan kannattaa huolehtia omasi ja perheesi jaksamisesta ja hyvin voinnista sillä perhe on teidän tärkein voimavara.
Jos on itsetuhoajatuksia ( vähän sain sen käsityksen rivienvälistä ) niin älä todellakaan edes mieti sellaisia asioita mut jos siltä tuntuu niin sillon kannattaa käydä lääkärissä niin varmasti helpottaa.
Onko sulla ystäviä, kavereita, tukihenkilöä jolle voisit kertoa iloja ja suruja.???
Kirjoita miten olet jaksanut ???
Kaunista kevättä sulle.

Käyttäjä banaali kirjoittanut 05.05.2010 klo 21:10

Meillä oli sama juttu entisessä parisuhteessa. Oli vanha rintamamiestalo, havaittiin kosteusvaurio, tulevaisuus huoletti, pinnat tiukkeni, ja lopulta sitten erottiin. Näin jälkeen päin olisin toivonut, että olisin osannut irroittaa ajatukset huolista, keskittyä todella tärkeisiin asioihin - kuten perheeseen - ja pyrkiä ratkaisemaan tilannetta paremmaksi. Toisaalta minkäs siinä tekee, jos rahaa remontiin ei ole eikä saa, eikä taloa saa myydyksi. Sitten tulee mahdolliset sairastelut vielä päälle. Kumpa osaisikin antaa jonkin viisaan neuvon.