Arvottomuus

Arvottomuus

Käyttäjä AIK aloittanut aikaan 11.01.2020 klo 17:22 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä AIK kirjoittanut 11.01.2020 klo 17:22

Hei,

olen pari vuotta sitten jäänyt eäkkeelle masennuksen takia. En kelpaa edes keikkatyöhön edelliselle ammatille. Masentaa tämä tieto.

 

 

Käyttäjä kirjoittanut 12.01.2020 klo 16:42

Oletko ajatellut koskaan, että toimisit jossain vapaaehtoisena? Pääsisit toimimaan, vois tulla hetkiä että masennus vois unohtua tai jää takataustalle, vaivais vähemmän? Jos googlaa sen seudun missä elät, hakuun vapaaehtoistyö, mitä google vastaa? Löytyykö niistä linkeistä mitään ideaa? Itse toimin ikäihmisten parissa vapaaehtoisena, lähinnä atktukipuuhissa. Viikot menee mielekkäämmin, kun näkee ihmisiä ja saa kokea omankin elämän arvokkaammaksi kuin kotona masennuksen kourissa sormia pyöritellen. Jos joutuu autoa käyttämään, usein maksavat km-korvauksia verottajan taksan mukaan. Ikäihmisiltä saa kuin lapsilta suoraan palautteen, ovat iloisia saadessaan apua. Kautta Suomen on nykyään näitä maksuttomia digiapuja ikäihmisille, joita todella tarvivatkin.

Käyttäjä Nótt kirjoittanut 12.01.2020 klo 18:05

Myös erilaiset yhdistykset kaipaavat vapaaehtoistyöntekijöitä. Parhaassa tapauksessa sinulla voi olla mahdollisuus hakeutua itsellesi tärkeiden asioiden pariin, esim. eläinsuojeluyhdistykseen eläimiä auttamaan, vanhusten pariin kuten keskustelua edellä jo ehdottikin, taide- ja kulttuuriyhdistykset järjestävät ymmärtääkseni tapahtua enemmän tai vähemmän talkoovoimin...

Tsemppiä!