Alkoholistin vaimo

Alkoholistin vaimo

Käyttäjä Päivikki2 aloittanut aikaan 26.04.2014 klo 16:50 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Päivikki2 kirjoittanut 26.04.2014 klo 16:50

En tiedä miten tästä menisi eteenpäin enää. Keinot on loppu. Hänellä on paha diabeteskin ja nyt tänäänkään ei ole pystynyt syömään mitään, mittailen välillä hänen verensokeriarvojaan.
No päihdetyöntekijän juttusille hänet sain muutama viikko sitten ja itseasiassa hänkin oli sitä mielessään pohtinut mutta siihen yhteen käyntiin se jäi.
Taustalla tässä semmonen , että hän on nuorempana ollut myöskin viinan suurkuluttaja mutta välillä ollut toistakymmentä vuotta ihan raittiina mutta viimesen vuoden ollut enempi tai vähempi kännissä.

Käyttäjä Päivikki2 kirjoittanut 27.04.2014 klo 16:49

Oliskohan mun pitänyt laittaa tämä sepustus tuonne Parisuhde, perhe, koti-osioon? Jotenki olis sopinu sinne paremmin. Mutta tänään oli pieni valonhäivähdys kun mieheni sanoi että, hän haluaa eroon tuosta viinanpirusta. Sovimme että nyt tosissaan huomenna lähetään aluksi terkkarille (tänäään se ei ole auki) jos sieltä sais jotain apua ja neuvoa miten edettäis. Karmeesti hän on kaljaa tänään vetäny....☹️

Käyttäjä helemi kirjoittanut 29.04.2014 klo 08:25

Halu lopettamiseen täytyy tulla häneltä itseltään, muuten se ei onnistu.Toivon että häneltä se halu löytyy, sillä henkihän tuossa leikissä menee lopulta, jopa ilman sairauttakin.
Hän kuvittelee, omassa mielessään, että tämä on vain ongelmansa, kellään muulla ei tätä ole, joten olisi hyvä jos löytyisi joku AA. Sieltä hän saisi tukea ja uskoa, siitä selviää, eikä ole ongelman kanssa yksin.
Voimia sinne!

Käyttäjä RuusuMaria kirjoittanut 09.05.2014 klo 10:06

Hei Päivikki2
Olen itsekin elänyt alkoholistin kanssa. Itselleni auttoi paljon kun liityin al-anon ryhmään.
Siellä tapaa kohtalotovereita, saa vertaistukea ja he ymmärtävät mitä sitä joutuu kokemaan. Suosittelen oman jaksamisesi kannalta, jos et vielä ole sellaisessa käynyt🙂👍