Äärimmäinen tuskaisuus

Äärimmäinen tuskaisuus

Käyttäjä Oryx aloittanut aikaan 31.03.2012 klo 21:03 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Oryx kirjoittanut 31.03.2012 klo 21:03

Aloitetaan nyt lääkkeistä. Minulle on määrätty ahdistukseen, levottomuuteen ja tuskaisuuteen päivälääkityksenä kaiken kaikkiaan 2x2mg Rivatrilia, 3x50mg Ketipinoria ja 2x50mg Levozinia. Ylitän tuon annoksen lähes säännönmukaisesti, mutta sittenkään se ei auta tähän äärimmäiseen tuskaisuuteen. Toisaalta ei ole mitään tekemistä ja turhaudun, mutta kun tekemistä sitten ilmaantuu, menen täysin lamaan ja toimintakyvyttömäksi. Kierrän samaa kehää ympäri kämppää eikä mistään löydy rauhaa. Olo on yhtä helvettiä. Onko kellään muulla ahdistus noussut näihin mittasuhteisiin? Millä olette selvinnneet siitä? Minä en keksi mitään ulospääsytietä, ei koko aikaa kykene nukkumaankaan. Mielessä pyörii vain epämäääräinen ”pois”. En osaa tarkentaa mitä se olisi. Haluaisin pakoon, mutta mieleni solmut pitävät minut tiukasti tässä hetkessä. 😯🗯️

Käyttäjä Jaksaako? kirjoittanut 01.04.2012 klo 15:31

Eri lääkityksellä mennään, mutta tuskaisuus ja ahdistus nousevat sellaisiin sfääreihin, etten tiennyt sitä mahdolliseksi.

Ihan kuin koko sisus olisi tehosekoittimessa. Se vaan, että kun ei näy ulospäin, niin lääkäriä ei saa uskomaan. Sanat eivät kerta kaikkiaan kuvaa tarpeeksi hyvin tilaa.

En tiedä auttaako annosten nosto vai mikä, mutta POIS haluan minäkin - ainakin tästä tilasta. 😯🗯️