Adoptioperheiden ja -odottajien vertaischatit

18 tuntia sitten

Tervetuloa mukaan adoptiovanhempien ja -odottajien ryhmächatteihin! Chateissa voit keskustella anonyymisti muiden adoptiovanhempien sekä -odottajien kanssa eri teemoista. Tule juttelemaan mieltäsi askarruttavista kysymyksistä ja jakamaan omia ajatuksiasi teemojen mukaisesti. Mukana chateissa Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
Pysyvä

Adoptioperheiden ja -odottajien vertaischatit ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 4
  • Tulevat

Adoptiolapsen koulunkäynti

Alkaa 26.09.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Koulun aloittaminen on lapselle suuri askel. Adoptoidulle lapselle on tyypillistä palapelimäinen kehitys, jolloin hänellä voi olla joitain taitoja, mitä muilla saman ikäluokan lapsilla ei ole, ja toisissa taas huomattavasti jäljessä muita ikäisiään.

Millaisia haasteita koulunkäyntiin voi liittyä? Miten kouluvuosi on lähtenyt käyntiin? Tervetuloa keskustelemaan aiheesta! Mukana chatissä Adoptioperheet ry:n koulutetut…

  • Tulevat

Adoptoidun kohtaama rasismi

Alkaa 12.10.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Millaisia neuvoja kannattaa antaa lapselle rasistisia tilanteita varten? Tule mukaan jakamaan vinkkisi sekä keskustelemaan anonyymisti mieltäsi askarruttavista asioista vertaisten kanssa! Mukana chatissa ovat Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.

  • Tulevat

Adoptiolapsen suhde lähtömaahan

Alkaa 07.11.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Kansainvälisesti adoptoidun lapsen suhde lähtömaahan voi vaihdella. Miten suhde lähtömaahan näkyy arjessa? Miten yhteyttä ylläpidetään?

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta! Mukana chatissä Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.

  • Tulevat

Adoptio-odotus

Alkaa 22.11.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30