Adoptioperheiden ja -odottajien vertaischatit

4 päivää sitten

Tervetuloa mukaan adoptiovanhempien ja -odottajien ryhmächatteihin! Chateissa voit keskustella anonyymisti muiden adoptiovanhempien sekä -odottajien kanssa eri teemoista. Tule juttelemaan mieltäsi askarruttavista kysymyksistä ja jakamaan omia ajatuksiasi teemojen mukaisesti. Mukana chateissa Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
Pysyvä

Adoptioperheiden ja -odottajien vertaischatit ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 3
  • Tulevat

Avoimuus adoptiosta

Alkaa 09.11.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Miten teidän perheessänne keskustellaan adoptiosta lapsen tai nuoren kanssa tai miten adoptio näkyy teidän arjessanne? Miten paljon kerrotte läheisille adoptiosta? Entä miten adoptio-odottajana voi valmistautua puhumaan adoptiosta avoimesti lapsen kanssa? Tule jakamaan kokemuksesi ja vinkkisi muiden adoptiovanhempien tai –odottajien kanssa. Mukana chatissa ovat Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.

  • Tulevat

Miten tukea lasta tämän kohdatessa rasismia ja kiusaamista?

Alkaa 30.11.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Harva adoptiovanhempi on itse kokenut rasismia. Kuinka siis samaistua lapsen tunteisiin ja parhaiten auttaa selviytymään rasistisista kokemuksista? Millaisia neuvoja kannattaa antaa lapselle rasistisia tilanteita varten? Tule mukaan jakamaan vinkkisi sekä keskustelemaan mieltäsi askarruttavista asioista! Mukana chatissa ovat Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.

  • Tulevat

Juuret

Alkaa 14.12.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Jokainen meistä ajattelee joskus omia juuriaan. Adoptoidulle omien juurien pohtiminen saattaa mahdollisesti olla jopa elämän mittainen matka. Tarve ja kiinnostus oman taustan selvittämiseen voi vaihtua eri elämäntilanteissa ja ilmentyä eri tavoin. Miten vanhempana aistia, tukea sekä ymmärtää adoptoidun lapsen tai nuoren tarvetta puhua tai olla puhumatta juuristaan? Entä miten tukea…