Tulossa verkkoryhmä seksuaalisen väkivallan uhrien kumppaneille

By Ylläpitäjä 2 • 12.10.2020

MIELI Lounais-Suomen mielenterveys ry järjestää Tukinetissä KUMPPANINA LOUKATTU -ryhmän, joka on tarkoitettu parisuhteessa oleville, joiden kumppani on kokenut seksuaalista väkivaltaa. Ryhmän tavoitteena on tarjota ammatillisesti ohjattua vertaistukea sekä keinoja parisuhteen hyvinvoinnin tukemiseen.

Ryhmä sisältää viikoittaisen ryhmächatin sekä suljetun keskustelupalstan, jossa keskustellaan viikoittain vaihtuvasta teemasta. Ryhmään osallistutaan nimimerkillä ja seksuaaliväkivaltaa kokeneen kumppanin tilanteesta ja kokemuksista keskustellaan ainoastaan yleisellä tasolla ilman tunnistettavia yksityiskohtia.

Ryhmän hakuaikaa on jatkettu 21.12. asti! Ryhmä toteutuu 18.1.-19.2.2021. Lue lisää ryhmästä ryhmän teemassa: https://tukinet.net/teemat/kumppanina-loukattu-verkkoryhma-seksuaalisen-vakivallan-uhrien-kumppaneille/

Huom! pääset ilmoittautumaan, kun olet reksiteröitynyt (anonyymisti) ja kirjautunut Tukinettiin.

Kysymyksiä ryhmään liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen elina.haasjoki(at)turunkriisikeskus.fi tai Tukinetin kautta MIELItietty-hankkeen teemassa ”aloita yksityinen tukisuhde” toiminnon kautta.