Uskontojen uhrien tuki UUT ry aloittaa ryhmächatit Tukinetissä

By Ylläpitäjä 2 • 01.11.2019

Onko sinulla ristiriitainen suhde uskonyhteisöösi? Oletko lähtenyt uskonyhteisöstä ja kaipaat apua menneen käsittelyyn ja uuteen suuntaamiseen? Uskonnon varjot -ryhmächat mahdollistaa anonyymin keskustelun hengelliseen väkivaltaan liittyvistä kokemuksista paikkakunnasta riippumatta.

Ryhmächatit pidetään jokaisen kuukauden 1. ja 3. maanantai klo 18-20 (juhlapyhät poislukien). Ensimmäinen chatti on 4.11.2019.

Luo itsellesi tunnus https://tukinet.net/rekisteroidy/ ja osallistu keskusteluun!

Ohjaajina chateissa toimivat UUT:n vapaaehtoistyöntekijät. Löydät UUT:n chatit täältä: https://tukinet.net/teemat/uskonnon-varjot-keskustelua-hengellisesta-vakivallasta/live-discussions/

UUT ry on valtakunnallisesti toimiva järjestö, joka tukee uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ja heidän läheisiään vertaistuen keinoin sekä tiedottaa uskonyhteisöjen keskuudessa esiintyvistä ongelmista. Olemme uskonnollisesti puolueettomia, eli emme edistä mitään tiettyjä uskomuksia tai uskonnottomuutta. Sen sijaan otamme kantaa uskonyhteisöissä esiintyviin ongelmiin ja pyrimme vaikuttamaan sekä uskonyhteisöihin että yhteiskuntaan laajemmin siten, että hengelliseen väkivaltaan puututtaisiin ja uhreja autettaisiin. UUT:n toiminnassa on mukana sekä uskonnottomia että eri uskontokuntiin kuuluvia ihmisiä.

Lisätietoja chatista: tiedotus@uut.fi