Tyttöjen olohuone ryhmächat Tukinetissä! 

By Ylläpitäjä 2 • 13.11.2020

Hei sinä 12–19 –vuotias tytöksi itsesi määrittelevä nuori! Tule juttelemaan Tyttöjen olohuone ryhmächattiin torstaisin klo 17–18! Chatissa pääset juttelemaan muiden nuorten ja ohjaajien kanssa viikoittain vaihtuvista ajankohtaisista aiheista ja teemoista. Niitä voivat olla esimerkiksi tunteet, voimavarat, harrastukset, yksinäisyys tai itseilmaisu. Osallistujat pääsevät tietenkin vaikuttamaan tulevien chattien teemoihin! 

Chatissa noudatetaan turvallisemman tilan mallia eli chatissa toimitaan niin, että jokainen osallistuja voisi tuntea olonsa turvalliseksi niin henkisesti, fyysisesti kuin hengellisesti. Muistetaan keskustella siis toisiamme kunnioittavasti ja ei jaeta itsestämme henkilökohtaisia tietoja chatissa! Jokainen voi tulla paikalle omana itsenään ja osallistua keskusteluun oman halunsa mukaan, aktiivisesti tai enemmän keskustelua seuraillen. Chattiin liittyessäsi voit keksiä itsellesi oman nimimerkin tai tulla mukaan kirjautumalla Tukinettiin. Kunnioitamme jokaisen itsemäärittelyoikeutta ja sukupuolen moninaisuutta. Jokaisessa chatissa on mukana Tyttöjen olohuoneen ohjaajat, jotka pitävät huolen keskustelun ilmapiiristä. 

Chatin löydät sivulta esim. haulla “Tyttöjen olohuone” tai suoraan täältä https://tukinet.net/teemat/tyttojen-olohuone-chat/ryhmachatit/ Suora linkki löytyy myös Tyttöjen olohuoneen Instagramista @tyttojenolohuone ! 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 😊