Tukea kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöille – tukisuhdepalvelu käynnistyy 1.4.

By Ylläpitäjä 2 • 29.03.2021

Pyöriikö mielessäsi vihaisia ja aggressiivisia ajatuksia muita ihmisiä kohtaan? Oletko ajautunut tilanteisiin, joissa olet käyttänyt väkivaltaa? Tukisuhde Aggrediin tarjoaa yksilöllistä keskustelutukea omaa väkivaltaisuuttaan pohtiville. Sinulla ei tarvitse olla tuomiota väkivaltarikoksista, pelkkä huoli omasta väkivaltaisesta käytöksestä tai ajattelusta riittää avun hakemiseen. Tukisuhteessa voimme käsitellä esimerkiksi omaa historiaasi väkivallan näkökulmasta, työstää vaikeita tunteita tai etsiä keinoja oman käytöksesi tai ajatusmaailmasi rauhoittamiseen.

Kuudella eri paikkakunnalla toimiva Aggredi laajentaa toimintaansa Tukinettiin, jotta yhä useammalla kodin ulkopuolisen väkivallan tekijällä olisi mahdollisuus saada tukea. Aggredin tukisuhdepalvelu käynnistyy torstaina 1.4.2021.

Aggredi tarjoaa yksilöllistä keskustelutukea niin vakavaa väkivaltaa jo tehneille kuin omista aggressiivisista ajatuksista huolestuneille. Tavoitteena on, että väkivaltainen käytös tai ajattelu vähenee. Aggredi-toiminta on käynnistynyt Helsingistä vuonna 2006 ja on sittemmin laajennut Kuopioon, Tampereelle, Poriin, Turkuun ja Lahteen. Aggredin toiminta on maksutonta, vapaaehtoista ja luottamuksellista.

Lisätietoa Aggredista: www.aggredi.fi

Löydät tukisuhteen Tukinetissä täältä: https://tukinet.net/teemat/tukisuhde-aggrediin/tukisuhteet/

Pääset kirjoittamaan, kun olet anonyymisti rekisteröitynyt ja kirjautunut Tukinettiin.