Tiltti chat Rahapeliongelmien tiimoilta käynnistyy 14.4.2021

By Ylläpitäjä 2 • 12.04.2021

Tiltti chat on uusi palvelu rahapeliongelmista kärsiville sekä heidän läheisilleen. Tiltti ryhmächat kokoontuu kerran viikossa aina keskiviikkoisin klo 11-12.30 Tukinetin ylläpitämällä alustalla. Ryhmächatin kautta tukea ja palveluohjausta tarjotaan erityisesti Satakunnan alueella asuville, mutta chattiin ovat tervetulleita kaikki rahapeliongelmien kanssa kamppailevat ympäri Suomen.

Tiltti chat -palvelun tuottaa Porin Sininauha ry:n ylläpitämä Tiltti Satakunta –toiminta. Chatissä päivystävät Kokemustoimija Tomi ja työparinsa Sanna. Tiltti toiminta perustuu avoimeen päivystykseen ja vertaiskeskusteluihin. Näin korona-aikana tuomme uuden kanavan keskusteluille.

”Ei kannata jäädä yksin murehtimaan rahapeliongelmaa. On paljon muitakin, joita sama ongelma koskettaa. Jaetuista huolista ja kokemuksista jokainen saa voimaa.” kertoo Tiltti Satakunnan kokemustoimija Tomi, joka itsekin on hyötynyt vertaistoiminnasta rahapeliriippuvuudesta toipuessaan.

Osallistuminen Tiltti chattiin ei edellytä rekisteröitymistä. Palvelu on maksutonta. Tervetuloa mukaan Tiltti chattiin!

Lisää tietoa Tiltti Satakunnan toiminnasta löydät: https://www.facebook.com/TilttiSatakunta tai https://www.porinsininauha.fi/tiltti/

Tiltti chatin löydät Tukinetissä täältä: https://tukinet.net/teemat/tiltti-chat-rahapeliongelmista/ryhmachatit/