Tervetuloa keskustelemaan väkivaltaan liittyvistä kysymyksistä

By Ylläpitäjä 2 • 22.01.2021

Setlementti Tampere ry järjestää Tukinetissä ryhmächattejä väkivaltaan liittyvistä kysymyksistä. Chattejä on kaksi erilaista.

Turvassa -chat

Keskustelupaikka sinulle, joka tarvitset turvallista tilaa jakaa huoliasi. Olet ehkä huolissasi omasta tai läheisesi turvallisuudesta tai koet jonkinlaista väkivallan uhkaa. Tai pelkäät itse rikkovasi toisen rajoja tai että käyttäydyt väkivaltaisesti. Tule keskustelemaan, saamaan takaisin turvallisuuden tunnetta ja hakemaan yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Keskustelua ohjaavat Perheväkivaltaklinikan, Välitä! -seksuaaliväkivaltatyön ja Didar -kunniaväkivaltatyön ammattilaiset.

Löydät chatit ja niiden aikataulut täältä: https://tukinet.net/teemat/turvassa-chat/ryhmachatit/

Välitä! Ryhmächatit seksuaalisen väkivallan teemoista

Välitä! –ryhmächatit on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kokeneet seksuaalista kaltoin kohtelua tai ovat kohdelleet toisia seksuaalisesti kaltoin tai ovat näiden läheisiä. Ryhmissä keskustellaan osallistujien kesken siitä, mitä seurauksia seksuaaliväkivallasta on ollut, miten voi edistää selviytymistä tällaisista kokemuksista ja mistä toipumiseen saada tukea.

Löydät chatit ja niiden aikataulut täältä: https://tukinet.net/teemat/valita-ryhmachatit-seksuaalisen-vakivallan-teemoista/ryhmachatit/

Molempiin chatteihin pääsee myös Tukinetin etusivulla olevan chat-karusellin kautta, silloin kun chatit ovat käynnissä.

Tervetuloa keskustelemaan väkivaltaan liittyvistä kysymyksistä!