Sydänliitolta uusi ryhmäkeskustelu: Mitä sydämellä?

By Ylläpitäjä 2 • 02.05.2019

Mitä sydämellä?

Sydänliitto avaa Tukinettiin toukokuussa uuden teeman, Mitä sydämellä? Sydänsairastunut kohtaa arkielämässään usein monenlaisia haasteita ja mielessä liikkuu useita kysymyksiä. Tilannetta ei kannata jäädä yksin ihmettelemään ja murehtimaan, vaan usein kysymyksiin parhaiten osaavat vastata saman tilanteen ja sairauden kokeneet.

Sydänliiton Mitä sydämellä? – ryhmäkeskustelu on sydänsairastuneille ja heidän läheisilleen tarkoitettu avoin ryhmäkeskustelualue, jossa voi jakaa omaan elämään liittyviä arjen kokemuksia, onnistumisia ja haasteita. Teeman alla on kaksi eri ryhmäkeskustelua, Tavallista elämää sydänsairaudesta riippumatta ja nuorille aikuisille suunnattu Nuoren aikuisen sydänpotilaan arkielämän kysymykset.

Ryhmäkeskustelun lisäksi Sydänliitto jatkaa Tukinetissa Sydän Chattien toteuttamista. Sydänliiton järjestämät chatit ja ryhmäkeskustelut löytyvät Sydänliiton toimijasivulta

Suomen Sydänliitto on ihmisten voimavaroja vahvistava, sydänterveyttä edistävä ja sairastuneita tukeva, elinvoimainen järjestöyhteisö. Sydänyhteisöön kuuluu noin 70 tuhatta henkilöjäsentä, 16 sydänpiiriä, 215 sydänyhdistystä ja kolme valtakunnallisesti toimivaa jäsenyhdistystä.