Ryhmächatit maallemuuttajille alkavat maanantaina 26.9.

By Ylläpitäjä 2 • 26.09.2022

Kiinnostus maaseutua kohtaan on kasvanut viime vuosina, erityisesti korona-aikana. Moni haaveilee maallemuutosta, osa on jo toteuttanut haaveensa. Maallemuutto on aina elämänmuutos. Joskus myönteinenkin muutos voi aiheuttaa kriisin, eikä suunnitelmat ja odotukset aina toteudu. Uudelle paikkakunnalle sopeutuminen ei välttämättä aina ole pelkästään helppoa.

Maaseudun tukihenkilöverkko kutsuu maallemuuttajat ja maallemuutosta haaveilevat keskustelemaan siitä, mitä onnistunut elämänmuutos vaatii ja millaisia kokemuksia ja tunteita maallemuutto on synnyttänyt.

Syksyn aikana ryhmächateissä vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia siitä, miten maallemuutto muuttaa elämää ja arkea ja millaisia vaikutuksia sillä on hyvinvointiin. Miten rohkaistua tekemään muuttopäätös ja mikä mahdollistaa maallemuuton? Entä miten kotiutuminen ja sopeutuminen sujuu, onko matkaan tullut yllätyksiä tai mutkia ja miten niistä selvitään? Millaisia huolia ja epävarmuutta muuttoon ja tulevaisuuteen liittyy, ja miten niistä voi päästä yli?

Keskustelu helpottaa oloa ja selkeyttää omia ajatuksia.

Maallemuuttajien ryhmächatit maanantaisin 26.9. klo 18, 31.10. klo 12, 28.11. klo 18 ja 12.12. klo 12
https://tukinet.net/teemat/maallemuuttajat/forum/