Linkin Murkkuchatit nuorten vanhemmille

By Ylläpitäjä 2 • 25.09.2020

Asuuko perheessänne kapinoiva teini? Riidelläänkö teilläkin kotiintuloajoista, kännykän käytöstä ja pelaamisesta? Huolestuttaako nuoren käytös ja mielialanvaihtelut? Murrosikä asettaa sekä nuoren että vanhemman uusien haasteiden eteen.

Murkku-chat on ammatillisesti ohjattu ryhmächat, josta saa eväitä ja voimavaroja vanhemmuuteen murrosikäisen kanssa. Keskusteluaiheita voivat olla esim. arki sujumaan murkkuperheessä, lapsesta nuoreksi, netinkäyttö ja digipelaaminen, kuuluvatko päihteet nuoruuteen, nuoren mielen vuoristorata – milloin on syytä huoleen, kodin pelisäännöt, kaverisuhteet ja seurustelu, nuoren itsetunto, nuori rahankäyttäjänä tai vanhemman oma jaksaminen. Vanhemmat saavat Murkku-chateistä kannustusta ja rohkaisua sekä vaihtoehtoisia toimintatapoja omaan arkeen. Lisäksi vanhemmat saavat luottamusta itseensä oman nuoren asiantuntijana ja omalle perheelle sopivien ratkaisujen soveltajana. 

Seuraava Murkku-chat pidetään 7.10. klo 14-15:30. Chatit löydät täältä: https://tukinet.net/ryhmachatit/arki-sujumaan-murkkuperheessa-kopio/

Murkku-chattejä järjestää Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n Linkki-toiminta, joka tukee 10-18-vuotiaita nuoria ja heidän vanhempiaan, yhdessä tai erikseen. Tarjoamme Linkissä apua murrosikään, nuoruuteen ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.