Kaveritaitoja-ryhmächat käynnistyy Tukinetissä!

By Ylläpitäjä 2 • 04.10.2023

Ensi viikolla käynnistyy Tukinetissä Punaisen Ristin ystävävapaaehtoisten ohjaama Kaveritaitoja-chat. Viikoittain järjestettävän ryhmächatin tavoitteena on osallistujien vuorovaikutustaitojen ja itsetuntemuksen vahvistaminen sekä yksinäisyyden vähentäminen.

Syksyn aikana Kaveritaitoja-chatissa tullaan käsittelemään mm. seuraavia teemoja: uuteen ihmiseen tutustuminen, itsetuntemus, itsemyötätunto, kaveritaidot, some ja ihmissuhteet sekä yksinäisyys.

Ensimmäinen Kaveritaitoja-ryhmächat pidetään keskiviikkona 11.10. klo 18-19.30 ja chatit jatkuvat keskiviikkoisin aina 29.11. saakka. Ryhmächattien lisäksi käytössä ovat ryhmäkeskustelut, joissa voidaan keskustella viikkoteemoista myös tapaamisten välillä.

Kaveritaitoja-ryhmächattiin osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja kirjautumista Tukinet-sivustolle. Rekisteröityminen kannattaakin tehdä vaikka saman tien. Maksuton chat on suunnattu pääasiassa alle 35-vuotiaille.

Kaveritaitoja-chatin teemat pohjautuvat Punaisen Ristin ja Mieli ry:n yhteistyössä tuottamaan Kaveritaitoja-ohjelmaan, josta löytyy teemoihin liittyvää lisämateriaalia ja tehtäviä. Ohjelmaan voi tutustua osoitteesta www.punainenristi.fi/kaveritaitoja

Linkki Kaveritaitoja-chattiin: https://tukinet.net/teemat/kaveritaitoja-rohkeutta-vuorovaikutukseen/ryhmachatit/