KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry alkaa järjestää vertaistukichatteja Tukinetissä.

By Ylläpitäjä 2 • 16.04.2020

Kevään aikana on tulossa ryhmächatteja kaikille lapsensa menettäneille sekä kohdennetusti kohtukuoleman kokeneille ja yli 15-vuotiaan lapsensa menettäneille.

Keskusteluissa on mukana koulutettuja vertaistukijoita. Ryhmiin voi osallistua kuka tahansa lapsensa menettänyt, myös ilman rekisteröitymistä.

Vertaistukichatit lapsensa menettäneille löydät täältä.

KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry on valtakunnallinen yhdistys, joka tarjoaa vertaistukea lapsensa menettäneille perheille. Yhdistykseen voivat olla yhteydessä ja tukipuhelimeen soittaa kaikki lapsensa tai lapsenlapsensa menettäneet. Yhdistys välittää koulutettuja vertaistukihenkilöitä, koordinoi vertaistukiryhmiä sekä järjestää erilaisia vertaistuellisia tapahtumia. Vertaistukea on saatavilla myös verkkoryhmissä.

Vertaistukea on saatavilla ensisijaisesti vanhemmille ja perheille, joiden lapsi on kuollut raskauden myöhäisessä vaiheessa, vauvana, lapsuudessa, nuorena tai nuorena aikuisena.

KÄPYn tukipuhelin päivystää keskiviikkoisin klo 9-11 ja 12-14 numerossa 045 325 9595. Voit myös laittaa viestiä ja pyytää yhteydenottoa osoitteessa tuki@kapy.fi.