Hyvän mielen vertaisryhmä tulossa Tukinetissä syyskuussa!

By Ylläpitäjä 2 • 04.08.2020

Vertaisryhmästä tukea ja voimaa!

Tänä syksynä Uudenmaan CP- yhdistys ja Sininauhaliiton EMPPA-työ järjestävät Hyvän mielen vertaisryhmän netin kautta. Se on tarkoitettu Uudenmaan alueella asuville henkilöille, joilla on CP-vamma, mmc tai hydrokefalia.

Ryhmä alkaa maanantaina 7.9. 2020. Se päättyy perjantaina 9.10.2020. Ryhmässä on kaksi ohjaajaa eli luotsia. He ovat CP-yhdistyksen toiminnanjohtaja Sari Laiho ja Sininauhaliiton EMPPA-työn kehittäjä Pirkko Justander. Molemmat luotsit ovat itse vammaisia henkilöitä. Ryhmän tarkoituksena on löytää hyvänmielen työkaluja sekä käsitellä osallistujien kokemuksia ja muistoja.

Ryhmä toimii netin kautta kirjoittamalla. Ryhmän ulkopuoliset eivät näe mitä ryhmässä kirjoitetaan. Ryhmän loputtua kirjoitukset hävitetään. Voit käydä kirjoittamassa ryhmään mihin kellonaikaan hyvänsä koko ryhmän toiminnan ajan. Luotsit sopivat keskenään, milloin käyvät omalta osaltaan kommentoimassa keskustelua joka päivä myös viikonloppuna. Lisäksi luotsien tehtävänä on tukea ja innostaa ryhmää. Kaikki mitä ryhmässä kirjoitetaan, on ehdottoman luottamuksellista. Ryhmään osallistuvien asioista ei saa kertoa kenellekään. Kirjoituksia ei saa lähettää eteenpäin.

Ryhmään hakeminen tapahtuu verkkolomakkeen kautta. Vastaa alla olevassa linkissä oleviin kysymyksiin. Valitse myös listassa olevista aiheista 5, joista haluat käydä keskustelua ryhmässä. Voit myös itse ehdottaa jotain aihetta. Eniten ääniä saaneet aiheet valitaan.

Hakuaika verkkovertaisryhmään päättyy 21.8.2020. Ryhmään valituille ilmoitetaan valinnoista 31.8.2020. Samalla saat ohjeet, miten kirjaudut nettiin. Apua netissä toimimiseen saat puhelimessa tai sähköpostissa. Ryhmä alkaa, jos siihen ilmoittautuu vähintään 5 henkilöä. Ryhmä on maksuton.

TERVETULOA!

Tiedustelut:
Sari Laiho, uudenmaancpyhdistys@outlook.com, 040 1489 782, arkisin 9-13,
Pirkko Justander, emppa@sininauha.fi puh: 050 346 0226, ma ja ti 9-15

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://link.webropolsurveys.com/S/1D76EB611679FB03