Hyvän mielen talolla on monenlaista toimintaa Tukinetissä!

By Ylläpitäjä 2 • 10.05.2021

Masentaako maanantaina? -vertaischat

Oletko tuntenut itsesi masentuneeksi tai alakuloiseksi viime aikoina ja haluat keskustella vertaistesi kanssa? Liity luottamukselliseen chattiin ja jutellaan, masentaako juuri tänä maanantaina ja millä mielin viikko on lähdössä käyntiin. Chat on auki maanantaisin 24.5., 7.6. ja 21.6. klo 15 -16.

Ahdistus & stressinhallinta

Vertaistukea verkossa ahdistusta ja stressiä kokeville. Hyvän mielen talon chatissa pääset käymään vertaistuellisia keskusteluja muiden samassa tilanteessa olevien kanssa, jakamaan ahdistukseen ja stressiin liittyviä ajatuksia, kokemuksia sekä selviytymiskeinoja ja vinkkejä. Chat on auki keskiviikkoisin 10.3., 24.3., 7.4., 21.4., 5.5., 19.5., 2.6. ja 16.6. klo 15 – 16.30.

Tarinoita työuupumuksesta – ryhmäkeskustelu

Tässä ryhmässä pääset keskustelemaan työuupumuksesta sekä kertomaan muille omaa tarinaa uupumisesta. Tukinetissä voi keskustella aina täysin anonyymisti. https://tukinet.net/teemat/tarinoita-tyouupumuksesta/forum/

Tukinet on turvallinen palvelu, jossa käytetään nimimerkkejä, jotta yksittäisiä käyttäjiä ei tunnisteta. Löydät Hyvän mielen talon ryhmät menemällä suoraan osoitteeseen:
https://tukinet.net/toimijat/hyvan-mielen-talo-ry/ tai Tukinetin etusivulta kohtaan ”Toimijat”, josta voit hakea hakusanalla ”Hyvän mielen talo”.