Hortoilua nyt myös Tukinetissä!

By Ylläpitäjä 2 • 07.10.2021

Suomen Horton-yhdistys on aloittanut toimintansa 2019 ja laajentaa nyt tarjoamiaan tukipalveluita myös Tukinettiin, aluksi chat-iltojen muodossa. Suomessa on toiminut jo 10 vuoden ajan potilasyhteisö, jossa tärkeä elementti on ollut kokemuspohjainen vertaistuki ja sieltä alkunsa on saanut myös Horton-yhdistys.

Hortonin neuralgia (tunnetaan myös nimillä Hortonin syndrooma, sarjoittainen päänsärky) on hyvin äärimmäinen kipusairaus joka voi eristää sitä sairastavan ihmisen normaalista elämästä ja etenkin pitkällä tähtäimellä aiheuttaa myös vakavaakin psyykkistä oireilua. Tätä sairautta sairastavien elämän kaikki osa-alueet ja myös läheiset ovat kovalla koetuksella kipujaksojen aikana. Tärkeä askel kohti helpompaa elämää Hortonin kanssa on löytää toiset potilaat ja vertaistuki. Juuri sitä olemme tulleet linjoille tarjoamaan – hetkeä kohtaamiseen, keskusteluun ja toivon ylläpitämiseen.

Chat-ohjaajina Tukinetissä toimivat Horton-yhdistyksen koulutetut vertaistukijat ja ajoittain teemailloissa on mukana asiantuntijavieraita.

Ryhmächatit alkavat lokakuun loppupuolella! Seuraa ilmoittelua täältä.