Delfins tukisuhde on aloittanut Tukinetissä!

By Ylläpitäjä 2 • 18.12.2019

Suomen DELFINS on aloittanut uutena palvelumuotona tukisuhdetoiminnan. Delfins tukisuhde on tarkoitettu lapsuudessa seksuaalista hyväksikäyttöä kokeneille aikuisille ja heidän läheisilleen.

Olet tervetullut keskustelemaan lapsena koetun seksuaalisen hyväksikäytön vaikutuksista aikuisen ihmisen elämään ja ihmissuhteisiin.

Viesteihin ovat vastaamassa koulutetut päivystäjät, jotka ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia tai alan opiskelijoita. Toiset palvelun käyttäjät eivät näe jättämiäsi viestejä, eivätkä niihin tulleita vastauksia. Tukisuhde edellyttää anonyymiä rekisteröitymistä ja kirjautumista palveluun. Kirjautumisen jälkeen olet oikeutettu kaikkiin Tukinetin palveluihin. Vastaajat pyrkivät vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti. Tukisuhteen kesto on enintään muutamia kuukausia.

Suomen DELFINS ry on valtakunnallinen tukijärjestö alaikäisenä seksuaalista hyväksikäyttöä kohdanneille 18 vuotta täyttäneille ja heidän läheisilleen. Tarjoamme neuvontaa ja koulutusta ilmiötä kohtaaville ammattilaisille ja järjestöille. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat vertaisryhmät, chat-palvelu ja neuvontapuhelin sekä koulutukset.

Seksuaalista hyväksikäyttöä kohdannut voi toipua. Tutustu sivuihimme, soita rohkeasti neuvontapuhelimeen, tule chattiin keskustelemaan, osallistu ryhmään, liity jäseneksi.

Ammattilainen: jos kohtaat ilmiötä työssäsi, konsultoimme mielellämme pohdituttavissa kysymyksissä.

Suomen DELFINS ry
Kauppalankatu 5 A 3
45100 Kouvola
www.suomendelfins.fi
info@suomendelfins.fi
Toimisto: 050 522 6604, ma-pe klo 10-14
Neuvontapuhelin: 050 583 5000, ma-ti klo 9-11 ja to klo 12-14.Chat: ma klo 12-14 ja 18-20, kahden kesken koulutetun päivystäjän kanssa: http://www.suomendelfins.fi/