Delfins-chatit lapsuudessaan seksuaalista hyväksikäyttöä kokeneille alkavat Tukinetissä joulukuussa

By Ylläpitäjä 2 • 14.11.2019

Suomen DELFINS ry aloittaa Tukinetissä 4.12. avoimen, ammatillisesti ohjatun chat-ryhmän. Ryhmä on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, lapsuudessaan seksuaalista hyväksikäyttöä kokeneille, jotka eivät pääse osallistumaan Suomen Delfins ry:n kasvokkain kohtaaviin ryhmiin.

Ryhmää ohjaavat koulutetut sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaiset, ja sieltä voi saada sekä vertaistukea että tietoa. Voit osallistua ryhmään kerran tai useammin ilman ennakkoilmoittautumista. Mukaan otetaan 10 ensimmäistä sisään kirjautunutta.

Älä jää yksin – tule rohkeasti mukaan juttelemaan! Lisätietoa ja ohjeita ryhmään: www.suomendelfins.fi/keskusteluryhmat/

Suomen DELFINS ry on valtakunnallinen tukijärjestö alaikäisenä seksuaalista hyväksikäyttöä kohdanneille 18 vuotta täyttäneille ja heidän läheisilleen. Tarjoamme neuvontaa ja koulutusta ilmiötä kohtaaville ammattilaisille ja järjestöille. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat vertaisryhmät, chat-palvelu ja neuvontapuhelin sekä koulutukset.

Seksuaalista hyväksikäyttöä kohdannut voi toipua. Tutustu sivuihimme, soita rohkeasti neuvontapuhelimeen, tule chattiin keskustelemaan, osallistu ryhmään, liity jäseneksi.

Ammattilainen: jos kohtaat ilmiötä työssäsi, konsultoimme mielellämme pohdituttavissa kysymyksissä.

Suomen DELFINS ry
Kauppalankatu 5 A 3
45100 Kouvola
www.suomendelfins.fi
info@suomendelfins.fi
Toimisto: 050 522 6604, ma-pe klo 10-1
Neuvontapuhelin: 050 583 5000, ma-ti klo 9-11 ja to klo 12-14.Chat: ma klo 12-14 ja 18-20, kahden kesken koulutetun päivystäjän kanssa: http://www.suomendelfins.fi/

Ryhmächat Tukinetissä: http://tukinet.net/teemat/delfins-chat/