Auta Lasta ry aloittaa VETUROINTI-Chatit ma 30.3.

By Ylläpitäjä 2 • 24.03.2020

Oletko itse sijoitettu, jälkihuollossa tai liittyykö lastensuojelu jotenkin itsesi tai läheisesi elämään? Tai haluaisitko muuten tietää lisää lastensuojelusta? Haluaisitko jutella muiden nuorten kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia? Tule mukaan VETUROINTI-Chattiin!

VETUROINTI-Chat on tarkoitettu (n.15-25-v) nuorille, joita lastensuojelu koskettaa jollain tavalla. Keskustelun teemat voivat liittyä esimerkiksi lastensuojelukokemuksiin, itsenäistymiseen, arkeen, vapaa-aikaan, ihmissuhteisiin, opiskeluun ja tulevaisuuden haaveisiin, tai voidaan muuten vain höpötellä. Chatissä on aina mukana Auta Lasta ry:n Veturointi-toiminnan työntekijöitä, joilla on omaa kokemusta lastensuojelusta. Ryhmächat on auki 30.3.2020 alkaen joka maanantai klo 17-19 ja joka torstai 2.4.2020 alkaen klo 12-14. Chattiin osallistutaan anonyymisti. Osallistuminen edellyttää ainoastaan rekisteröitymisen Tukinetin käyttäjäksi.

Auta Lasta ry:n Veturointi-toiminnan löydät Tukinetistä täältä: https://tukinet.net/toimijat/auta-lasta-ry-veturointi-toiminta/ Ja VETUROINTI-Chatit täältä: https://tukinet.net/teemat/veturointi-chat/ryhmachatit/

Lisää Veturointi-toiminnasta: www.veturointi.fi
Seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissä ja Twitterissä @veturointi