Vauva-arki – Väestöliiton liveryhmät Tukinetissä

Vauva-arki – Väestöliiton liveryhmät Tukinetissä

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 15.04.2014 klo 12:17 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 15.04.2014 klo 12:17

Väestöliitto pitää Tukinetissä toukokuussa avoimia chat-ryhmä, johon käyttäjät voivat osallistua 1-3 kertaa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille vauva-arkea pyörittäville vanhemmille tai asiasta kiinnostuneille.

Chattien ajankohdat ja teemat:

Keskiviikko 7.5. klo 13-14.30 Lapsen uni – Toisinaan lapsen univalverytmi kehittyy mutkattomasti ja kuin itsestään, mutta toisinaan uniasiat saavat vanhemmat ymmälleen ja väsyksiin. Miten teidän vauva nukkuu tai nukahtaa ja miten itse jaksat uniasioiden kanssa? Tule keskustelemaan kanssamme ja vaihtamaan kokemuksia.

Keskiviikko 14.5. klo 13-14.30 Vauvan ruokailu – Imettäminen vai pulloruokinta, soseet ja sormiruoka – miten selvitä tästä kaikesta? Tule keskustelemaan ajatuksistasi ja jakamaan kokemuksiasi vauvan ruokailuun liittyen. Chattia ohjaavat terveydenhuollon ammattilaiset, jotka ovat valmiita tukemaan ja auttamaan sideharsoliinojen, pullojen ja lusikoiden viidakossa.

Keskiviikko 21.5. klo 13-14.30 Vanhemmuus tasapainossa – Kuinka paljon voin ottaa omaa aikaa vauvan synnyttyä ja mistä löytää parisuhdeaikaa? Miten saan yhdistettyä työn ja perheen? Voiko vauvan kanssa olla yksinäinen? Tule keskustelemaan vanhemmuuden haasteista ja vaihtamaan ajatuksia vauva-arkeen liittyen.

Ryhmän ohjaajina toimivat Väestöliiton asiantuntijat.

Väestöliitto – Väestöliitto on sosiaali- ja terveysalalla toimiva asiantuntijajärjestö. Väestöliitto edistää perheiden, nuorten ja koko väestön hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä onnellista ja tasapainoista elämää. Toiminta painottuu nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseen, suomalaisen yhteiskunnan monikulttuurisuuden vahvistamiseen sekä seksuaaliterveyden edistämiseen.

Väestöliitto toimii yhteiskunnallisena vaikuttajana, luotettavana tutkijana ja kehittäjänä sekä palveluiden tuottajana. Väestöliiton toiminnalla on myös kansainvälinen ulottuvuus.

http://www.vaestoliitto.fi/