Herkkis-chat

1 viikko sitten

Ryhmässä keskustellaan erityisherkän elämään liittyvistä iloista ja haasteista. Keskustelun teemat voivat liittyä erityisherkkyyteen työelämässä, perhe- ja muissa ihmissuhteissa sekä arjessa jaksamiseen ja voimaantumisen keinoihin.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
31.12.2019 asti

Herkkis-chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 4
  • Tulevat

Introverttaja ja ekstrovertteja herkkiksiä

Alkaa 31.10.2019 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Valtaosa erityisherkistä on tutkimusten mukaan introvertteja: omaan sisäiseen maailmaansa suuntautuneita ja sosiaalisesta kanssakäymisestä helposti kuormittuvia. Kuitenkin myös ekstrovertti voi olla erityisherkkä. Millaisia eroja on elämässä introverttina tai ekstroverttina herkkiksenä? Entä voiko kaksi erilaista herkkää löytää yhteisen sävelen?

  • Tulevat

Erityisherkkä esiintyjänä: haasteet ja vahvuudet

Alkaa 14.11.2019 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Monelle erityisherkälle esiintyminen on ylitsepääsemättömän jännittävää. Toiset herkkikset puolestaan hakeutuvat esiintymistä vaativiin tilanteisiin jännityksestä huolimatta ja ylittävät itsensä teatterin, tanssin tai jonkin muun esittävän taiteenlajin parissa. Esiintyminen on monille myös työelämän suurimpia haasteita. Miltä esiintymisjännitys erityisherkästä tuntuu? Miten siitä voi päästä yli? Entä mikä on erityisherkän vahvuus esiintyjänä?

  • Tulevat

Omien rajojen vaaliminen erityisherkkänä

Alkaa 28.11.2019 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Erityisherkkä eläytyy toisen tunteisiin täysillä ja niin intensiivisesti, että sekoittaa ne välillä omiin tunteisiinsa. Herkkis saattaa myös monissa tilanteissa antaa itsestään enemmän kuin tarvitsisi. Miellyttämisen halu ja ristiriitojen välttely johtavat usein siihen, että omat rajat hämärtyvät. Kuinka pitää kiinni rajoistaan? Kuinka olla venymättä äärimmäisyyksiin oman jaksamisen kustannuksella? Osaako erityisherkkä sanoa…

  • Tulevat

Erityisherkkä ja joulun juhla

Alkaa 12.12.2019 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Joulu lähestyy. Millaisia tunteita se erityisherkässä herättää? Toisille joulu merkitsee tunnelmallisia kynttilöitä, suklaakonvehteja ja aikaa lukea uusia kirjoja. Lahjoja annetaan ja saadaan sekä vietetään aikaa juuri niiden tärkeimpien ihmisten kanssa. Joulu voi kuitenkin herättää myös toisenlaisia tunteita: stressiä ruuhkaisista ostoskeskuksista ja paineita juhlavalmisteluista. Kuinka välttyä jouluahdistukselta? Millainen on erityisherkän unelmien…