Herkkis-chat

5 päivää sitten

Ryhmässä keskustellaan erityisherkän elämään liittyvistä iloista ja haasteista. Keskustelun teemat voivat liittyä erityisherkkyyteen työelämässä, perhe- ja muissa ihmissuhteissa sekä arjessa jaksamiseen ja voimaantumisen keinoihin.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
31.12.2020 asti

Herkkis-chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Kehotietoinen erityisherkkä

Alkaa 23.01.2020 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Keho ja mieli ovat vahvassa yhteydessä toisiinsa: mielen liikkeet tuntuvat usein kehossa. Erityisherkät analysoivat usein tarkkaan omia ajatuksiaan, mutta miten on kehon viestien laita – tunnistaako erityisherkkä kehon välittämiä signaaleja? Kaikki tunnistavat nälän, janon ja väsymyksen, mutta erityisherkät aistivat usein kehon tuntemuksia paljon hienojakoisemmin. Mitä sinun kehosi kertoo?

  • Tulevat

Erityisherkkä vaikuttajana

Alkaa 06.02.2020 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Erityisherkät ovat usein hyvin empaattisia. Herkillä on halua auttaa ja toisaalta myös vaikuttaa asioihin yhteiskunnallisella tasolla. Monet erityisherkät ovatkin ”maailmanparantajia”, jotka haluavat olla mukana tekemässä hyvää. Kuitenkin monilla herkillä on vaarana uupuminen, kun itsestä annetaan liikaa hyvän asian puolesta. Miten erityisherkkä voi vaikuttaa ja samalla pitää huolta omasta jaksamisestaan?