Delfins-ryhmächat seksuaalisuudesta

1 päivä sitten

Delfins-ryhmächat järjestetään taas syyskuussa. Delfins-chat seksuaalisuudesta on avoin, ammatillisesti ohjattu chat-keskusteluryhmä, joka on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, lapsuudessaan seksuaalista hyväksikäyttöä kokeneille. Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämän. Seksuaalisuutta voidaan kokea ja ilmaista monin eri tavoin. Seksuaalisuus on ihmisen muuttuva ominaisuus, ja siihen vaikuttavat eri tekijät ja tapahtumat. Ihminen voi kokea lapsuudessaan tilanteita, joissa hän joutuu seksuaalisen hyväksikäytön, väkivallan tai kaltoinkohtelun uhriksi. Lapsena koettu trauma voi jäädä elämään ja aiheuttaa monenlaisia oireita. Ryhmächat kokoontuu jälleen syyskuussa. Ohjaajina toimivat seksuaaliterapeutit ja seksuaalineuvojat sekä seksuaalineuvojaopiskelijat. Tervetuloa keskustelemaan Suomen Delfins ry:n ryhmään!

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
Pysyvä

Delfins-ryhmächat seksuaalisuudesta ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
  • Tulevat

Omat tarpeet ja mieltymykset

Alkaa 14.12.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Vuoden viimeisessä seksuaalisuusteemaisessa ryhmächatissa pohditaan omia tarpeita ja mieltymyksiä seksuaalisuuden alueella.

Jokaisella on omat, yksilölliset seksuaaliset tarpeensa ja mieltymyksensä, eikä ole olemassa yhtä tiettyä, oikeanlaista määrittelyä siitä, mitä näiden ”pitäisi” olla. Kun kantaa lapsuudessa tai nuoruudessa koetun seksuaaliväkivallan aiheuttamaa traumaa, on usein vaikeaa ja joskus jopa mahdotonta, tunnistaa omia tarpeitaan…