Delfins-chat

2 päivää sitten

Delfins-chat on avoin, ammatillisesti ohjattu chat-keskusteluryhmä, joka on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, lapsuudessaan seksuaalista hyväksikäyttöä kokeneille, jotka eivät pääse osallistumaan Suomen Delfins ry:n kasvokkain kohtaaviin ryhmiin. Ryhmää ohjaavat koulutetut sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaiset, ja sieltä voi saada sekä vertaistukea että tietoa. Voit osallistua ryhmään kerran tai useammin ilman ennakkoilmoittautumista. Mukaan otetaan 10 ensimmäistä sisään kirjautunutta. Älä jää yksin – tule rohkeasti mukaan juttelemaan! Lisätietoa ja ohjeita ryhmään: www.suomendelfins.fi/keskusteluryhmat/ Luottamuksellinen kahdenkeskinen chat-keskustelu 18 vuotta täyttäneille jatkuu edelleen maanantaisin klo 12-14 ja 18-20 osoitteessa www.suomendelfins.fi

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Delfins-chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
  • Tulevat

Kuinka pidän puoleni?

Alkaa 08.01.2020 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Kuinka oppia sanomaan ei? Kuinka tunnistaa, milloin ITSE haluaa sanoa kyllä? Kuinka viestittää muille miten itseä tulee kohdella?

Tule ryhmächattiimme keskustelemaan aiheesta, jos olet 18 vuotta täyttänyt ja kokenut lapsuudessa seksuaalista kaltoinkohtelua, etkä pääse tammikuussa osallistumaan kasvokkain tapahtuvaan ryhmäämme.

Täältä löydät muut palvelumme helposti https://suomendelfins.fi/
mm. Delfins-päivä: ”Kehosta mieleen…