Yksi sana, syöpä. Tiedän ja sinä tiedät, miten se riipii sisintäsi jos olet kokenut sen.

Yksi sana, syöpä. Tiedän ja sinä tiedät, miten se riipii sisintäsi jos olet kokenut sen.

Käyttäjä Anssi1973 aloittanut aikaan 17.12.2017 klo 05:29 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Anssi1973 kirjoittanut 17.12.2017 klo 05:29

Niin en tiedä miten aloittaisin. Syntyä ja kuolla ja elämä siinä välissä. Se pitäisi jotenkin hoitaa kunnialla läpi. Yksi sana joka kaiken pysäyttää. Se vie tunteisiin joita ei tiennyt olevan olemassakaan. Kun olet hetken päässyt jaloillesi niin palaat aina takaisin siihen ensimmäiseen shokki tunteeseen. Nouset jälleen ja kasaat itsesi kunnes taas se muistuttaa sinua. Elämänhalu häilyy rajalla kumpaan se kallistuu. Se lyö kasvoihin, lannistaa mutta sitä vain yrittää läheisten vuoksi nousta ja tarttua. Tuntuu että kukaan ei ymmärrä mitä läpi käyt elämässäsi olet kuin sisällä jossain…ja muut elää ulkopuolella. Vuosipäivä oli lokakuussa yhteistä matkaa ”ihanan” seuralaisen kanssa, ainakin Monta syvää tunteen värikästä yhteistä hetkeä. Matka jatkuu mihin jatkuu hetken ja päivän kerrallaan ja otan vastaan mitä elämään annetaan. Tsemppiä jos näitä asioita elämässäsi läpikäyt.🙂👍

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 19.12.2017 klo 12:35

Hei nimimerkki Anssi1973,

Hyvä, että olet aloittanut keskustelua aiheesta!

Mahdatko olla huomannut, että tammikuussa Tukinetissä aloittaa uusi toimija, Suomen Syöpäpotilaat ry. Tulossa on Minä, syöpä ja työ -ryhmächattejä.

Chatit on suunnattu työikäisille syöpään sairastuneille henkilöille ja ne järjestetään kevätkaudella ke 17.1. alkaen, aina joka toinen keskiviikko klo 20-21.30.

Chatissa voi keskustella ja kysellä kaikesta työelämään liittyvästä syöpään sairastumisen myötä.

Ja toivottavasti tässä keskusteluketjussa syntyy myös lisää keskustelua syövästä.🙂👍