Erosta eteenpäin - mitä ero voi opettaa minulle itsestäni?

Ryhmächat alkaa 23.05.2022 klo 20:00 ja loppuu 23.05.2022 klo 21:00

Erotilanne antaa mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan, millä tavalla on saanut olla oma itsensä parisuhteessa eläessään. Ovatko omat tarpeet ja toiveet tulleet huomioiduiksi? Onko aikaisempi parisuhde vahvistanut omaa itsetuntoa ja omaksi itseksi kasvamista? Olenko itse pystynyt huolehtimaan rajoistani vai onko toisen tarpeista huolehtiminen vienyt kaiken energian? Eron yhteydessä kannattaa tutkia itseään ja omaa toimintaansa: ehjäksi ja kokonaiseksi ihmiseksi kasvaminen edellyttää sitä, että ymmärtää ja hyväksyy, ettei kukaan toinen ihminen voi olla vastuussa muusta kuin omasta onnellisuudestaan.

Tämä ”Mitä ero voi opettaa minulle itsestäni?” -chat on viimeinen osa neliosaista ”Askelmerkkejä eron käsittelemisen tueksi” -teemakokonaisuutta, joka pureutuu eron käsittelemisen merkitykseen.

Chattia ohjaa Yhden Vanhemman Perheiden Liiton työntekijä.

Kun chat on käynnissä, tähän näkymään ilmestyy ”Liity tähän ryhmächatiin”, jota klikkaamalla pääset mukaan. Chatin osallistujamäärä on rajoitettu. Jos olet paikalla jo ennen chatin alkamisaikaa, sivu pitää päivittää uudelleen, jotta liittymispainike tulee näkyviin.