Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry-logo

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Toimintamme tavoitteena on tukea lihastautia sairastavien ja heidän läheistensä hyvinvointia, osallisuutta ja elämänlaatua. Järjestämme erilaisia ryhmiä ja tilaisuuksia Uudenmaan alueella. Toimintamme on kaikille avointa ja esteetöntä. Olet tervetullut toimintaan myös, jos vasta odotat tietoa mahdollisesta diagnoosista. Ryhmätoimintaa löytyy kaikille lapsista aikuisiin ja ikinuoriin sekä vaikeasti liikuntarajoitteisista lieviin toimintahaittoihin. Olet tervetullut myös juhliimme sekä erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Osaan ryhmistämme voit osallistua myös etäyhteydellä. Työntekijämme antavat lisäksi henkilökohtaista tukea mm. erilaisten palvelujen käyttöön. Esteetön toimitilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kumpulassa. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintamme!

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry, Väinö Auerin katu 10, 00560 Helsinki
Julkinen

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
ALS ja elämä-img

ALS ja elämä

Viimeksi päivitetty 2 viikkoa sitten

Oletko itse sairastunut ALSiin tai sairastaako läheisesi? Chateissa keskustellaan ALSin kanssa elämisestä ja jaetaan kokemuksia, kannustetaan ja tuetaan toisiamme. Keskustelua…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Chat ALSia sairastaville, teemana parisuhde

Alkaa 16.12.2020 klo 15:00 ja loppuu klo 16:00

Teemoitettu ryhmächat ALSia sairastaville. Teemana parisuhde, läheisyys ja seksuaalisuus. Chatissä asiantuntijana seksuaaliterapeutti Fanni Kevätniemi. Fanni toimii terapeutin työn ohella myös kouluttajana ja luennoitsijana. 

Yleistä keskustelua elämästä ALS-diagnoosin kanssa. 

Ohjaajina Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen työntekijät.

  • Tulevat

Chat ALSia sairastavien kumppaneille, teemana parisuhde

Alkaa 17.12.2020 klo 17:30 ja loppuu klo 18:30

Teemoitettu ryhmächat ALSia sairastavien kumppaneille. Teemana parisuhde, läheisyys ja seksuaalisuus. Chatissä asiantuntijana seksuaaliterapeutti Fanni Kevätniemi. Fanni toimii terapeutin työn ohella myös kouluttajana ja luennoitsijana. Ohjaajina Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen työntekijät. Chattiin pääset kirjautumaan täältä, linkki tulee näkyville chatin alkamisajankohtana.