Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry-logo

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Toimintamme tavoitteena on tukea lihastautia sairastavien ja heidän läheistensä hyvinvointia, osallisuutta ja elämänlaatua. Järjestämme erilaisia ryhmiä ja tilaisuuksia Uudenmaan alueella. Toimintamme on kaikille avointa ja esteetöntä. Olet tervetullut toimintaan myös, jos vasta odotat tietoa mahdollisesta diagnoosista. Ryhmätoimintaa löytyy kaikille lapsista aikuisiin ja ikinuoriin sekä vaikeasti liikuntarajoitteisista lieviin toimintahaittoihin. Olet tervetullut myös juhliimme sekä erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Osaan ryhmistämme voit osallistua myös etäyhteydellä. Työntekijämme antavat lisäksi henkilökohtaista tukea mm. erilaisten palvelujen käyttöön. Esteetön toimitilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kumpulassa. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintamme!

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry, Väinö Auerin katu 10, 00560 Helsinki
Julkinen

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 2

Lihassairaudet, vertaistuellista keskustelua

Viimeksi päivitetty 1 kuukausi sitten

Keskustellaan vertaistuellisessa hengessä kaikesta lihassairauksiin liittyvästä, tervetuloa sekä lihassairautta sairastavat että läheiset! Chattia ohjaavat Ulyn työntekijät.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
28.02.2022 asti
ALS ja elämä-img

ALS ja elämä

Viimeksi päivitetty 3 kuukautta sitten

Oletko itse sairastunut ALSiin tai sairastaako läheisesi? Chateissa keskustellaan ALSin kanssa elämisestä ja jaetaan kokemuksia, kannustetaan ja tuetaan toisiamme. Keskustelua…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit Yksilöchatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Vertaistuellista keskustelua lihassairauksista

Alkaa 29.09.2021 klo 15:00 ja loppuu klo 16:00

Tule kysymään ja keskustelemaan vertaistuellisessa hengessä lihassairauksista. Ohjaajina toimivat Ulyn työntekijät. Liittymislinkki aktivoituu klo 15, halutessasi voit liittyä anonyymina!