Uskontojen uhrien tuki UUT ry-logo

Uskontojen uhrien tuki UUT ry

UUT ry on valtakunnallisesti toimiva järjestö, joka tukee uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ja heidän läheisiään vertaistuen keinoin sekä tiedottaa uskonyhteisöjen keskuudessa esiintyvistä ongelmista. Olemme uskonnollisesti puolueettomia, eli emme edistä mitään tiettyjä uskomuksia tai uskonnottomuutta. Sen sijaan otamme kantaa uskonyhteisöissä esiintyviin ongelmiin ja pyrimme vaikuttamaan sekä uskonyhteisöihin että yhteiskuntaan laajemmin siten, että hengelliseen väkivaltaan puututtaisiin ja uhreja autettaisiin. UUT:n toiminnassa on mukana sekä uskonnottomia että eri uskontokuntiin kuuluvia ihmisiä.

Uskontojen uhrien tuki UUT ry, Toinen Linja 17, 00530 Helsinki
Julkinen

Uskontojen uhrien tuki UUT ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 3
UUT:n seksuaalineuvonnan tukisuhde-img

UUT:n seksuaalineuvonnan tukisuhde

Viimeksi päivitetty 6 päivää sitten

Onko sinulla tausta jossain hengellisessä yhteisössä? Kaipaatko luottamuksellista keskustelutukea jonkin seksuaalisuuteen liittyvän aihepiirin käsittelyyn? Seksuaalineuvonnan tukisuhteessa voit keskustella nimettömästi sinua…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Tukisuhteet
Pysyvä
Ex-muslimit / Ex-Muslims-img

Ex-muslimit / Ex-Muslims

Viimeksi päivitetty 9 kuukautta sitten

Oletko ex-muslimi mutta et uskalla kertoa siitä lähipiirillesi peläten heidän reaktioitaan ja ratkaisusta sinulle koituvia seurauksia? Tai oletko kokenut kunniaväkivaltaa…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä
Uskonnon varjot - keskustelua hengellisestä väkivallasta-img

Uskonnon varjot - keskustelua hengellisestä väkivallasta

Viimeksi päivitetty 10 tuntia sitten

Onko sinulla ristiriitainen suhde uskonyhteisöösi? Oletko lähtenyt uskonyhteisöstä ja kaipaat apua menneen käsittelyyn ja uuteen suuntaamiseen? Uskonnon varjot -ryhmächat on…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Uskonnon varjot – Seksuaalisuus ja suhteet uskonyhteisöissä

Alkaa 10.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Millaisia kokemuksia sinulla on uskonyhteisöjen suhtautumisesta seksuaalisuuteen, seurusteluun, seksuaalikasvatukseen tai sukupuolirooleihin? Ovatko seksuaalioikeutesi toteutuneet hengellisessä yhteisössä? Tervetuloa chattailemaan kokemuksistasi vertaistuen hengessä. Voit myös kysyä sinua mietityttäviä kysymyksiä aiheeseen liittyen. Ohjaajina toimivat seksuaalineuvonnan opiskelija / UUT:n työntekijä Iina ja sosiaalitieteiden opiskelija Minna. 

  • Tulevat

Uskonnon varjot – yhteisöön kuulumisen tarve

Alkaa 24.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Onko sinulla ristiriitainen suhde uskonyhteisöösi tai oletko irtaantunut yhteisöstäsi? Haluatko jakaa kokemuksiasi siitä, mikä piti/pitää sinut uskonyhteisön jäsenenä? Mihin tarpeeseen uskonyhteisöön kuuluminen vastaa/vastasi? Uskonnon varjot- chat tarjoaa vertaistukea kaikille, joilla on vaikeita kokemuksia liittyen johonkin uskonyhteisöön tai muuhun tiiviiseen yhteisöön. Keskustelua ohjaamassa on kaksi Uskontojen uhrien tuki ry:n vapaaehtoista vertaisohjaajaa.

  • Tulevat

Uskonnon varjot – häpeän ja syyllisyyden tunteet

Alkaa 21.11.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Onko sinulla ristiriitainen suhde uskonyhteisöösi tai oletko irtaantunut yhteisöstäsi? Oletko kokenut häpeän ja/tai syyllisyyden tunteita yhteisöön kuuluessasi tai yhteisöstä irtaantumisen jälkeen?  Uskonnon varjot- chat tarjoaa vertaistukea kaikille, joilla on vaikeita kokemuksia liittyen johonkin uskonyhteisöön tai muuhun tiiviiseen yhteisöön. Keskustelua ohjaamassa on kaksi Uskontojen uhrien tuki ry:n vapaaehtoista vertaisohjaajaa.

  • Tulevat

Uskonnon varjot – suhtautuminen yhteisön ulkopuolisiin ihmisiin

Alkaa 19.12.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Onko sinulla ristiriitainen suhde uskonyhteisöösi tai oletko irtaantunut yhteisöstäsi? Miten uskonyhteisössäsi suhtauduttiin yhteisön ulkopuolisiin ihmisiin? Miten suhtautumistapa on vaikuttanut elämääsi? Uskonnon varjot- chat tarjoaa vertaistukea kaikille, joilla on vaikeita kokemuksia liittyen johonkin uskonyhteisöön tai muuhun tiiviiseen yhteisöön. Keskustelua ohjaamassa on kaksi Uskontojen uhrien tuki ry:n vapaaehtoista vertaisohjaajaa.