Psoriasisliitto ry-logo

Psoriasisliitto ry

Psoriasisliitto ry on valtakunnallinen potilas-, kansanterveys- ja asiantuntijajärjestö. Tarjoamme asiantuntevaa tietoa ja tukea elämään psoriasiksen kanssa. Meiltä psoriasista sairastavat saavat vertaistukea, tietoa oikeuksistaan ja hoidonohjausta. Lisäksi lisäämme psoriasiksen tunnettuutta ja hälvennämme sairauteen kohdistuvia ennakkoluuloja. Olemme myös psoriasisyhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö. Lähes 40 paikallisyhdistystämme toimivat eri puolilla Suomea, ja niissä on noin 13 000 jäsentä. Toiminta on kaikille avointa. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Psoriasisliiton toimintaa Veikkauksen tuotoilla. Lisäksi toiminnan mahdollistavat jäsenmaksut, lahjoitukset ja yhteistyö yritysten ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.

Psoriasisliitto ry, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki
Julkinen

Psoriasisliitto ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Puhetta psorista -ryhmächat-img

Puhetta psorista -ryhmächat

Viimeksi päivitetty 5 päivää sitten

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä, saada tukea arkeen psorin…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
24.12.2020 asti

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Puhetta psorista – ja sosiaaliturvasta!

Alkaa 22.09.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tänään puhutaan sosiaaliturvasta! Jos haluat lisätietoja lääke- tai matkakorvauksista, harkitset lähtöä kuntoutuskurssille tai pohdit, oletko oikeutettu osasairauspäivärahaan, tule mukaan linjoille. Vastaamassa sosiaalityöntekijä Anne Saranpää HUS:sta ja Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio.

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä ja saada tukea arkeen…

  • Tulevat

Puhetta psorista – kun lapsi sairastaa.

Alkaa 29.09.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lapsen sairaus nostaa monenlaisia huolia pintaan: Miten voin helpottaa lapseni oloa? Mistä voimme saada tukea ja apua? Entä jos lastani kiusataan psorin vuoksi – osaanko toimia oikein? Tule mukaan keskustelemaan tästä tärkeästä aiheesta – mukana linjoilla asiantuntija Laura Huuskonen Parisuhdekeskus Katajasta ja Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio.

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat…

  • Tulevat

Puhetta psorista – teemana väsymys ja sen hoito

Alkaa 06.10.2020 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tänään keskustellaan mm. hoitoväsymyksestä ja tulehduksellisen sairauden monista oireista. Linjoilla Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio ja Psoriasisliiton viestintäpäällikkö Susanna Kaaja.

Psorilinjan Puhetta psorista -ryhmächat on tarkoitettu kaikenikäisille psoriasista sairastaville. Ryhmässä voi kysyä ja jakaa psoriasiksen hoitovinkkejä ja saada tukea arkeen psorin kanssa. Ammattilaisen vetämä chatpalvelu on auki tiistaisin klo 18-19.30.