Maaseudun tukihenkilöverkko-logo

Maaseudun tukihenkilöverkko

Maaseudun tukihenkilöverkko on auttamisverkosto, joka tarjoaa keskusteluapua ja tukea kaikille maaseudun asukkaille.  Autamme maaseudulla asuvia ihmisiä ja tukea heidän selviytymistään elämän erilaisissa tilanteissa. Tarjoamme lyhytaikaista (1–6 kk) keskusteluapua Tukinetissä sekä puhelimitse. Jelppi-ryhmämme voi tulla kotiin tai maatilalle auttamaan erilaisissa elämäntilanteissa ja kriiseissä. Ryhmä voi esimerkiksi tulla paikalle kriisitilanteessa, jossa tilan tai kodin työt ovat kasautuneet ja voimavarat ovat vähissä.   Tukinetissä tarjoamme 4 erilaista tukimuotoa: 🚜kahdenvälinen tukisuhde tukihenkilön kanssa 🚜yksityinen chat-keskustelu tukihenkilön kanssa 🚜 ryhmächat 🚜 yleiset keskustelupalstat. Kuka tahansa joka kaipaa olevansa tuen tarpeessa, erityisesti maaseutumaisissa ympäristöissä asuvat. Tukihenkilömme tuntevat maaseudun elinolot ja viljelijöiden pulmat. Tukihenkilöt ovat Maaseudun Tukihenkilöverkon kouluttamia vapaaehtoisia, joilla on kokemusta maaseudun elämästä, viljelystä ja maaseudun muista elinkeinoista. He tuntevat maaseudun asukkaiden haasteita. Vapaaehtoisia tukihenkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Voit ottaa yhteyttä anonyymisti nimimerkillä. Viesti ohjautuu vapaaehtoiselle tukihenkilölle. Toiminta on osa Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n toimintaa.

Maaseudun tukihenkilöverkko, Ruoholahdenkatu 8, 4.krs, 00180 Helsinki
Julkinen

Maaseudun tukihenkilöverkko teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
Ihmiseltä ihmiselle -tukisuhde-img

Ihmiseltä ihmiselle -tukisuhde

Viimeksi päivitetty 2 viikkoa sitten

Tukisuhde on tarkoitettu maanviljelijöille ja maaseudun asukkaille. Voit keskustella yksityisesti, luottamuksellisesti ja halutessasi nimettömästi tai koulutetun vapaaehtoisen tukihenkilön kanssa. Rekisteröidy…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Tukisuhteet Yksilöchatit
Alkaa 31.01.2021
Elämää maaseudulla-img

Elämää maaseudulla

Viimeksi päivitetty 7 kuukautta sitten

Ryhmässä keskustellaan elämästä maaseudulla ja siihen liittyvistä aiheista kuten esimerkiksi sukupolvenvaihdoksesta, luopumisesta, jaksamisesta tai yksinäisyydestä.

Ryhmäkeskustelut
Pysyvä