Kynnys ry SAMAT-logo

Kynnys ry SAMAT

SAMAT-Samanlainen erilainen vanhemmuus http://www.samat.kynnys.fi/ SAMAT-toiminnan Perhetoiminnassa tarjoamme tietoa, tukea ja toimintaa perheille, joissa toisella tai molemmilla vanhemmista on vamma tai pitkäaikaissairaus. Perhetoiminnan osa-alueita ovat vanhemmuuden tukeminen, lapsiperheen sujuva arki, vertaistuki, neuvonta ja ohjaus. SAMAT-toiminnan seksuaalineuvonta kohdentuu vammaisen tai pitkäaikaissairaan henkilön seksuaaliongelmien selvittelyyn ja ratkaisujen etsimiseen. Seksuaalineuvonta ei pidä sisällään terapiaa ja se on maksutonta. SAMAT-toiminta on osa Kynnys ry:n toimintaa. http://www.kynnys.fi/ Toimitilamme sijaitsevat Oulussa Järjestötalo Kumppanuuskeskuksella, osoitteessa Kansankatu 53 90100 Oulu. Yhteistyössä Kynnys ry:n Assistentti-infon kanssa tarjoamme tietoa henkilökohtaisesta avusta. Henkilökohtaista apua järjestetään vaikeavammaiselle ihmiselle, joka tarvitsee toisen henkilön apua toistuvasti. Henkilökohtaisella avulla mahdollistetaan vammaiselle henkilölle normaali arki. http://www.assistentti.info/fi http://henkilokohtainenapu.fi/

Kynnys ry SAMAT, Kansankatu 53, 90100 Oulu
Julkinen

Kynnys ry SAMAT teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 4
Luovi Nuokkari Chat-img

Luovi Nuokkari Chat

Viimeksi päivitetty 2 viikkoa sitten

Tarkoitettu Ammattiopisto Luovin opiskelijoille. Ensimmäinen ryhmä kokoontuu tiistaina 25.2.2020 klo 17.00 - 18.30. Tule mukaan jakamaan ajatuksiasi!

Sopii Nuoret

Ryhmächatit
31.05.2020 asti
Porinaryhmä puhevammaisille-img

Porinaryhmä puhevammaisille

Viimeksi päivitetty 2 viikkoa sitten

Puhutko epäselvästi. Käytätkö puhetta tukevaa kommunikointimuotoa. Saatko itsesi kuuluviin. Kävelläänkö sinun yli. Ohitetaanko sinut. Oletko yksin puheongelmien kanssa. Toivotko vinkkejä…

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
31.05.2020 asti
Voimaa arkeen -chat-img

Voimaa arkeen -chat

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

Voimaa arkeen -chat, vanhemmille joilla joko toisella tai molemmilla on jokin pitkäaikaissairaus tai vamma

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
Pysyvä
Assistentti-chat-img

Assistentti-chat

Viimeksi päivitetty 2 kuukautta sitten

Assistentti-chat vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Henkilökohtainen apu mahdollistaa vaikeavammaiselle ihmiselle itsenäisen elämän. Henkilökohtainen apu on subjektiivinen oikeus. Tule kysymään, keskustelemaan.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Seurustelu ja ihmissuhteet

Alkaa 25.02.2020 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Tule mukaan jakamaan ajatuksiasi ystävyydestä ja seurustelusta. Millaista on totutella itsenäiseen elämään tai uudella paikkakunnalla asumiseen. 

  • Tulevat

Voimaa arkeen – chat

Alkaa 26.02.2020 klo 10:00 ja loppuu klo 12:00
  • Tulevat

Voimaa arkeen – chat

Alkaa 11.03.2020 klo 10:00 ja loppuu klo 12:00
  • Tulevat

Porinaryhmä puhevammaisille

Alkaa 11.03.2020 klo 13:00 ja loppuu klo 15:00
  • Tulevat

Kysy henkilökohtaisesta avusta

Alkaa 17.03.2020 klo 10:00 ja loppuu klo 12:00

Henkilökohtainen apu mahdollistaa vammaiselle ihmiselle itsenäisen elämän. Henkilökohtainen apu on subjektiivinen oikeus. Apu mahdollistaa pitkäaikaisesti sairaan / vammaisen vanhemman oikeuden toimia kuten muutkin vanhemmat. Kaikilla perheenjäsenillä on oikeus tavalliseen arkeen.