Käpy Lapsikuolemaperheet ry-logo

Käpy Lapsikuolemaperheet ry

Käpy ry tarjoaa vertaistukea lapsen kuoleman kokeneille perheille. Kaikki lapsensa menettäneet voivat olla yhteydessä meihin. Vertaistukea on saatavilla ensisijaisesti vanhemmille ja perheille, joiden lapsi on kuollut raskauden myöhäisessä vaiheessa, vauvana, lapsuudessa, nuorena tai nuorena aikuisena. Järjestämme vertaistukiryhmiä, vertaistukiviikonloppuja ja vertaistapaamisia sekä välitämme tukihenkilöitä. Vertaistukiryhmien ohjaajat ja tukihenkilöt ovat koulutettuja vapaaehtoisia, itsekin lapsensa menettäneitä vanhempia.

Käpy Lapsikuolemaperheet ry, Åkerlundinkatu 3 B, 4. krs., 33100 Tampere
Julkinen

Käpy Lapsikuolemaperheet ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Lapsensa menettäneiden vertaistukichatit-img

Lapsensa menettäneiden vertaistukichatit

Viimeksi päivitetty 2 kuukautta sitten

KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry:n vertaistukichatit on suunnattu lapsensa kuoleman kokeneille vanhemmille. Vertaistukichateissa on mukana koulutettuja vertaisohjaajia. Yhteystiedot: Käpy Lapsikuolemaperheet ry,…

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Onnettomuudessa tai äkillisesti lapsensa menettäneille

Alkaa 07.09.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lämpimästi tervetuloa jakamaan ajatuksia lapsen menettämisestä silloin, kun lapsi kuolee onnettomuudessa tai äkillisesti Chatin ohjaavat Käpy ry:n koulutetut vertaisvanhemmat.

  • Tulevat

Suru osa minua

Alkaa 05.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lämpimästi tervetuloa jakamaan ajatuksia lapsen menettämisestä, kun menetyksestä on kulunut jo aikaa viisi vuotta tai kauemmin. Ryhmächattia ohjaa Käpy ry:n koulutetut  vertaisvanhemmat

  • Tulevat

Kuolleena syntyneen lapsen vanhemmille

Alkaa 02.11.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lämpimästi tervetuloa jakamaan ajatuksia lapsen menettämisestä silloin, kun lapsi syntyy kuolleena. Chatin ohjaavat Käpy ry:n koulutetut vertaisvanhemmat.

  • Tulevat

Joulu ilman lasta

Alkaa 07.12.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lämpimästi tervetuloa jakamaan jouluun liittyvistä ajatuksista lapsen kuoleman jälkeen. Chatin ohjaavat Käpy ry:n koulutetut vertaisvanhemmat.