Käpy Lapsikuolemaperheet ry-logo

Käpy Lapsikuolemaperheet ry

Käpy ry tarjoaa vertaistukea lapsen kuoleman kokeneille perheille. Kaikki lapsensa menettäneet voivat olla yhteydessä meihin. Vertaistukea on saatavilla ensisijaisesti vanhemmille ja perheille, joiden lapsi on kuollut raskauden myöhäisessä vaiheessa, vauvana, lapsuudessa, nuorena tai nuorena aikuisena. Järjestämme vertaistukiryhmiä, vertaistukiviikonloppuja ja vertaistapaamisia sekä välitämme tukihenkilöitä. Vertaistukiryhmien ohjaajat ja tukihenkilöt ovat koulutettuja vapaaehtoisia, itsekin lapsensa menettäneitä vanhempia.

Käpy Lapsikuolemaperheet ry, Åkerlundinkatu 3 B, 4. krs., 33100 Tampere
Julkinen

Käpy Lapsikuolemaperheet ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Lapsensa menettäneiden vertaistukichatit-img

Lapsensa menettäneiden vertaistukichatit

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry:n vertaistukichatit on suunnattu lapsensa kuoleman kokeneille vanhemmille. Vertaistukichateissa on mukana koulutettuja vertaisohjaajia.

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Ryhmächat kohtukuoleman kokeneille

Alkaa 02.02.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lämpimästi tervetuloa keskustelmaan kohtukuoleman kokeneiden vanhempien kanssa tunteista ja ajatuksista, joita lapsen menettäminen kohtukuoleman kautta herättää. Ryhmächattia ohjaavat Käpy Lapsikuolemaperheet ry:n koulutetut chatohjaajat.

  • Tulevat

Suru osa minua

Alkaa 02.03.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan surusta ja suremisesta, kun lapsen kuolemasta on kulunut jo aikaa (noin viisi vuotta tai enemmän)

  • Tulevat

Ryhmächat vauvaikäisen lapsen menettäneille vanhemmille

Alkaa 06.04.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi keskustelemaan vanhemmat, jotka ovat joutuneet luopumaan vauvaikäisestä lapsestaan.